Idag har vi agerat bullmamma och bullpappa. :)

Tjenare .. Just nu är jag jätte mätt för vi har precis fikat, vi åt nämligen blåbärspaj och cupcakes som vi själva har bakat och vart i centrum för att handla ingridienser till. ;) Cupcakes blev jag sugen på att testa baka bara för att jag läste i min kompis blogg www.mmassiani.blogg.se att hon hade bakat såna, så då ville jag också testa på (tack för inspirationen) men eftersom att det var första gången så blev dom inte riktigt lyckade och så söta som jag trodde att dom skulle bli, men det blev ändå gott! Blåbärspajen fick Elias ta hand om, all by him self. :) Bäst att öva för det lär nog bli många bakdagar sen när Tino kommer. (a) Jag ska försöka vara en bullmamma, hehe. För jag minns hur jag själv tyckte det var så roligt att hjälpa till att baka eller laga mat, det vill jag att min son också ska få uppleva. Hur som helst, det är det ända vi gjort idag typ .. Vaknade med huvudvärk imorse så jag låg kvar i sängen ganska länge. Sen börjar jag bli lite orolig för jag har en jätte konstig salt smak i munnen, smakar jätte mycket saltvatten och jag har haft så i 3 dagar nu. Det hjälper inte heller om jag äter massa sötsaker för smaken kommer ändå tillbaka igen, det är typ som om att jag sväljer så kommer det och sväljer så kommer det igen hela tiden. :/ Det kanske har något med graviditeten att göra? Någon som vet? Annars har ju jag alltid tid hos barnmorskan nu på torsdag igen så jag kan ju ta och passa på att fråga då, på måndag ska jag träffa min kontaktperson, på tisdag kanske jag ska träffa min mamma som äntligen kommit hem från Spanien nu och min styvpappas föräldrar är också på besök här ifrån Karlsborg så jag vill passa på att träffa dom också, på onsdag har jag tvättid och som sagt torsdag barnmorskan, så har lite att göra nu den kommande veckan .. Imorgon ska jag bara vara hemma och städa igen medans min älskling kanske ska till kyrkan med sin familj, jag har typ slutat att följa med dit för tycker att det är lite jobbigt att sitta så länge för jag får ont i ryggen sen så mår jag inte så bra psykiskt heller för att orka vara så trevlig och glad. :/ Jag hoppas att det går över snart i alla fall. Men nu ska jag nog lägga mig och kolla tv en stund med min kära. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! Puss puss. <3 /Jennifer.



Göttans! ;)



Älsklingens berömda blåbärspaj, den blev super god faktiskt och med lite vanilj sås till gjorde susen! MVG+ till min älskling. :)


Bra shopping dag. :)

Tjing tjing, nu har jag äntligen träffat Malin och hennes lilla Leah i magen! :) Det var jätte kul och skönt att gå runt i stan och handla/kolla på babysaker .. Köpte lite grann till lillen i alla fall och så prata vi om allt mellan himmel och jord men mest om våra små skatter såklart, hihi. Vi avslutade det hela med en lunch på gamla hederliga mc donalds. Billigt, gott och snabbt. ;) Sen så gick vi skilda vägar för att återvända hemåt, när jag var påväg hem så kom jag på att jag glömde köpa ramar som jag tänkte ha och sätta in Valentinos ultra ljuds bilder i, så jag gick in en sväng i Farsta centrum och sen åkte vidare till Skogås. Älskling mötte upp mig vid bussen så man fick sällskap hem och nu sitter jag bara hemma. Här kommer lite bilder på det jag köpt idag ..



T-shirt och shorts, 100:- från Kappahl.



Body, 50:- från Lindex.



Dress, 180:- från Lindex.



3 pack bodys, 100:- från H&M.



Hårborste, ca 20:- från Hemköp.



2 ramar, 25:- /st från Lagerhaus.



Gosedjur som han kan ha i sin vagn. :) 30:- från H&M.



Febertermometer, 70:- från Apoteket.



3 pack strumpor, 50:- från H&M.



2 pack strumpor, 40:- H&M.



Libero babyolja, 35:- från Hemköp.



Liberos babyshampoo, baby wash och lotion hade jag redan hemma, hehe. :)


Förlåt!

Förlååååt, jag kom på just precis att jag skulle ju lägga upp bilden på presenten vi fick av svåger. :)



Skit gulliga delfin tofflor, hehe. Dom kan han tassa runt med när han väl börjar gå! :)


Snart dags ..

.. att gå ut i detta ösregn till lägenheten brevid och tvätta. Min älskling och svägerska ska gå en promenad och sen upp till centrum, tokstållar! :) Själv ska jag bara tvätta ju och sen funderar jag faktiskt på att packa väskan som jag ska ha med mig till förlossningen, jag vet att det är lång tid kvar men ändå, det skadar inte att vara väl förberedd! Jag har valt att föda på Huddinge sjukhus och jag vill att det ska bli så "naturligt" som möjligt, helst utan någon smärtlindring alls, men i värsta fall tror jag nog att det får bli lustgasen .. Men vi får se, vad som helst kan ju hända så länge det inte händer nånting med våran lilla gosse. Jag längtar så himla mycket och har drömt om förlossningen och allt fast att det var falskt alarm då. Snart föds verkligen en liten solstråle och det lär behövas om sommaren kommer att fortsätta vara såhär som den är nu. Vet inte vad jag ska skriva om idag riktigt, ska nog bara göra det jag ska och sen ska jag lägga mig i tid ikväll för jag ska vara i stan klockan 13:00 imorgon. (: Så ciao ciao på er gullisar! <3 /Jennifer.



(Bilden är googlad)


Till min älskade farmor. <3

Jag saknar dig min underbara farmor, jag saknar tiderna då jag var liten och du tog hand om mig. Trots alla bråk, sjukdomar och missbruk som funnits med i våran släkt som nu har splittrats oss alla, så kommer jag aldrig glömma dom stunder som faktiskt var bra. Alla dom gånger vi har bakat, alla dom gånger du lekte med mig och mina dockor, alla dom gånger som jag bara kunde vara mig själv hos dig. Jag måste säga att bättre farmor får man faktiskt leta efter och jag är rädd att den dagen då du inte finns något mer snart är här. Jag kommer och hälsar på dig snart farmor, håll ut ett litet tag till bara! Låten är för dig farmor, för jag vet att du tycker att låten är så vacker och jag kan fortfarande minnas bilden då du fick tårar när jag sjöng och pappa spelade gitarr till denna låt, du brukade alltid säga att jag var flickan som kämpade så och nu säger jag detsamma farmor, du är en stark kvinna. Du betyder mycket för mig, glöm aldrig det. <3


Rihanna - Te amo.


Shakira - She wolf.


Chill torsdag.

Hej där! Vaknade för ett tag sen men har legat kvar i sängen länge nu. Vädret är ju rätt så grått idag precis som mig .. Idag ska jag bara försöka ta det lilla lugna och jag ska ju tvätta lite senare, kanske om jag orkar så ska jag städa lite också. Sen så ska jag nog ta en lång dusch ikväll och göra mig riktigt fräsch. :) Imorgon blir det ju stan äntligen med Malin. ;D I <3 shopping och det ska bli kul att hitta saker åt min lilla sötunge! Det här får bli ett kort inlägg för jag börjar bli rätt så hungrig nu så ska gå upp och äta. Skriver sen och ska även lägga upp en bild på en grej som vi fick till lillskrutten från min svåger och hans familj från Kolmården. :) Puss! <3 /Jennifer.

Veckans mage, 32. <3





Älskade bebis mage, ännu 1 vecka till har gått nu! Snart är du här efterlängtade son! <3


Herregud. :/

Blir galen på mina vader varje morgon, vaknar med värsta krampen. :/ Första gången det hända så fick jag väcka Elias och han fick massera bort det men nu har jag lärt mig att hantera det bättre. :) Men det är ändå lika läskigt och obehagligt varje gång .. Undra vad man ska hitta på idag då? Jag vet i alla fall att vi ska gå över till Elias kusiners mamma och hjälpa henne att betala räkningar genom internet men det är inte för äns ikväll så vad ska man hitta på fram tills dess? Jag hade ju i och för sig ett alternativ och det var att följa med när dom andra skulle till Nacka, men jag var alldeles för trött och varm för att följa med såhär dags. Sen så hade jag även tänkt träffa pappsen idag men han har inte ringt nu på morgonen så vet inte hur det blir med det .. Jaja, vi hittar väl alltid på något i slutändan i alla fall. Ska nog gå upp och äta frukost med älsklingen nu! Hörs senare, pussar. <3 /Jennifer.

Gaaaalen i is!

Gick nyss och hämta ett stort glas pepsi (jag vet, inte bra) med massa is, i love ice! Hehe, men det är icke bra för mina tänder har jag börjat känna av nu .. Vi var hemma hos min svåger och kollade på Höstlegender, den var rätt så okej tycker jag men lite jobbig. Det blev lite sent hemma hos dom kanske men vi fick skjuts hem trots att det bara är några hus emellan, haha. Men vi följde med honom en sväng till Statoil i Handen för han skulle köpa coca cola och värma upp bilen lite för dom ska till Kolmården med barnen imorgon. ;) Har också lust att hänga med men skulle inte palla gå så mycket o.s.v. Så vi får se vad som händer imorgon annars, onsdag imorgon och det betyder ju ny vecka igen. ;D Lägger upp bild på veckans mage imorgon! Ska logga ut nu här ifrån, godnatt och ciao. <3 /Jennifer.

Babyland idag! :)

Hejsan! (: Jag har precis kommit ur duschen, svettas som en gris nu .. Allt blir så mycket varmare nu den här sista tiden in i graviditeten. :) Imorse fick jag bråttom upp när jag vaknade, hehe. Skulle nämligen följa med min svägerska till Handen då hon skulle förlänga sina naglar igen så då bjöd hon mig samtidigt på en spa-pedikyr på samma gång. Fick bada fotbad, dom fila mina fötter, masserade, klippte tånaglarna och nagelbanden typ? Och till sist så måla dom också. Så nu känner jag mig riktigt fräsch om fossingarna. (a) Efter det så drog vi vidare en sväng förbi Babyland innan vi åkte hem och tittade på babyskydd som Elias farbror ska köpa till oss, men vi kollade i alla fall idag bara och jag har hittat en bra som jag vill ha. :) Såklart eftersom att jag gick med min svägerska så kom vi ju inte hem tomhänta där ifrån heller, haha! Fick med oss 1 paket blöjor, 1 nappflaska, 2 pyjamaser och 1 nässug sån som man suger ut snoret från näsan när dom är förkylda dom små stackarna. :/ Men det är bra i alla fall för jag hade tänkt köpa lite sånt nu på fredag när jag ska till stan med min vän men då kan jag istället köpa lite annat som behövs också. Bland annat feber termometer, badhanduk, mera strumpor, bomulls vantar, nappar och sen får vi se vad jag mer hittar. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering igår men jag hade ingenting att skriva om och istället för att bara skriva massa depp inlägg (för det är det humöret jag är på just nu) så valde jag att inte skriva alls, så jag är otroligt glad att min svägerska tog ut mig idag bort från Skogås i alla fall och så ser jag jätte mycket fram emot på fredag då jag ska träffa Malin ju! ;D Aja, måste börja fixa mig lite, eller sätta på mig nåt annat än shorts och t-shirt för vi ska till Elias brorsa och kolla på film. Ha det bäst, puss. <3 /Jennifer.



Här är babyskyddet som jag/vi önskar oss. Har inte bestämt färg riktigt ännu, men tror det blir mellan blå, brun och svart. Elias tycker svart så det blir nog förmodligen den och det passar ju även bra om vi skulle få en flicka sen också. :) 1195:- från Babyland.



Hade redan en likadan flaska som vi köpte fast en blå hemma, så nu har vi en av varje i alla fall, 70:- /st från Babyland.



Nu har vi 1 paket blöjor tills vi kommer hem med lilla plutten så vi slipper tänka på det, 90:- från Babyland.



Pyjamaser, något stora, fanns bara i storlek 62 och 68. :/ Men det gör ju ingenting om hans sovkläder är lite lite för stora och dom lär han nog kunna ha efter några månader om han äter som sin mamma och pappa. ;) 80:- /st från Babyland.



Sen till slut har vi den här lilla nässugen då, 60:- från Babyland.


Drömmer mig bort ..

Vet inte vad som hände med mig? Jag vaknade ju så bra imorse och så helt plötsligt blev jag jätte deppad och känner att jag är påväg att bli sjuk eller nåt .. Har huvudvärk som kommer och går, mår illa och känner mig jätte skum. Typ som om alla krafter har sugits ur mig! Det ända jag har lust med är att ligga i sängen framför datan typ. :/ Men min älskling var så rar som gick och köpte choklad och chips till mig (chokladen åt jag upp på 2 sekunder) men jag har hela chips påsen kvar, får se när jag orkar äta den .. Varför har jag en sån stor längtan till att flytta till något eget? Det har jag haft ända sedan jag var 13 år om inte ännu yngre. Det är så typiskt för jag som verkligen tjatat och tjatat och tjatat om att få någon form av träningslägenhet av min soc får inte det. Någon som vet hur man ska bära sig åt? :/ Jag menar inte att det är något fel med att bo här, liksom man är aldrig ensam och har alltid någon nära så det känns ju väldigt skönt men jag skulle så gärna vilja bo större, kunna inreda fint, köpa mina egna möbler o.s.v. Jag antar att detta får förbli en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse för äns om ett par år, självklart får jag ju skylla mig själv att jag inte tänkte på att fixa allt det här innan vi skaffar barn men nu är det som det är och det är absolut inget jag ångrar! Men vad vore en bal på slottet? .. Aja, måste få bort dom här tankarna innan jag blir ännu mer nere. :/ Tills vidare ska jag i alla fall spara ihop pengar och handla lite då och då på Ikea till vårat blivande hem så man har allting när det är dags. :) Det var allt från idag, godnatt alla godingar. <3 /Jennifer.


Längtar tills lilla Tino får ligga här. <3

Hehe, kan lägga upp en bild på vagnen utan regnskydd så ni får se hur den ser ut utan också. :) Tror inte att det blir nåt Bauhaus eller Babyland idag för mår inget vidare, har huvudvärk och mår lite illa. :/ Puss. <3 /Jennifer.


Skönaste söndagen ..

Idag vaknade jag så himla skönt, svalt i rummet men jag vaknade av att jag var så himla himla kissnödig, jag har inte kommit till det stadiet än då jag behöver gå upp flera gånger om natten på toaletten men jag är alltid jätte kissnödig på morgonen. Efter det så la jag mig i sängen igen och kunde inte somna om men jag låg och läste lite i en broschyr som jag fått av barnmorksan Lättare att amma, efter en stund vakna älsklingen också så vi gick upp och åt frukost. Idag funderar vi på att åka till Bauhaus och kolla på färg för vi ska måla om i rummet eventuellt och efter det ska vi åka till Babyland och kolla lite nogrannare på babyskydd/bil barnstolar. Jag har redan hittat en som jag vill ha men vi ska åka dit och kolla i alla fall. :) Skriver sen igen ikväll eller nåt. Bye bye! <3 /Jennifer.

Skaffa hund!

I filmen Men in black 2 så finns det en mops med och en sån vill Elias ha, hihi. Själv föredrar jag stora hundar men nu när jag tänker efter så är dom ju rätt så coola ändå. ;) Vi får väl la se sen när vi väl flyttar till eget ..


Dom är ju ändå för söta men fula.

(Bilden är googlad)


Känner mig som en uppsvullen groda.

Haha, har ätit smörgås tårta, kyckling, kött, hemma gjord potatis sallad, jordgubbs tårta och annat gott! :) Det var roligt att få komma iväg lite, synd bara att jag inte kan språket så att jag hade kunnat prata med alla. :/ Jag förstår spanska en hel del men jag kan knappast prata. Ska bli bättring på det! Hur som helst så var vi där några timmar i alla fall. Är väldigt trött och seg nu och det är för tråkigt väder nu asså. Visst, ska inte klaga för föredrar faktiskt det här än den tropiska värmen som har varit under den tiden som jag jobbat .. Får hoppas på bättre nästa vecka. :) Speciellt på fredagen för då ska jag träffa en vän som också ska få barn strax efter mig www.singingmom.blogg.se, det ska bli så roligt för vi ska gå runt och shoppa/kolla på baby saker. Jag hoppas på att jag får mina pengar bara innan dess .. Sen har jag bokat tid nu också i tvätt stugan så på torsdag blir det tvätt dags. ;) Aja, ska nog kolla på Men in black 2 nu som Malin tipsa mig om, haha. Eller jag ska nog små kolla samtidigt som jag är inne på datan. Skriver imorgon, puss och godnatt. <3 /Jennifer.



Ett stort grattis till lilla Nikol som blir 9 år! :)



Ett stort grattis till Carlos (Nikols pappa) som också fyller år den 8:e augusti som vi fira samtidigt.
By the way så fick han bland annat en mankini i present. :'D Snacka om att vi dog av garv fast vi fortfarande lever.



Me today med min älskade baby kula. :)



Goooood tårta!


Ska strax till Jordbro.

Tjingalonkan stonkan! :) Ska börja fixa mig strax för vi ska ju på kalas som sagt. Men innan dess måste jag komma ihåg att gå ner till tvättstugan och boka tvättstuge tid. Idag ska jag äntligen ha utsläppt hår, haha. Har ju varit tvungen att gå med uppsatt hår varje dag i 3 veckors tid nu ju .. Jag har sovit med flätorna också så det blir lockigt. ;) Jag håller på att kollar lite olika sidor som vanligt och jag hittade en bra www.barnparadiset.se där dom har lite söta baby saker, önskar mig bland annat sängkläder till barnvagnen, det är väl praktiskt nu när lill killen kommer komma framåt höstkanten. Vi får väl se vad man får till baby showern, vi ska i alla fall hyra lokal idag tänkte vi eller åtminstone kolla om den är ledig o.s.v. Men aja, jag ska gå nu, skriver sen ikväll och kanske lägger upp lite bilder. Pusshej. <3 /Jennifer.

Britney Spears favoriter.







Hon må kanske inte vara min största flickidol längre, men lyssnar fortfarande på hennes låtar och satt och tänkte tillbaka på när jag var på hennes konsert i Globen år 2003. :') Då var jag en väldigt lycklig liten flicka.


Jag älskar mitt liv just nu.

Jag har precis ätit en mysig middag med min svägerska och min älskling, dom gjorde så gott som köttbullar med potatis sallad som jag har varit sugen på, hehe. När jag kom hem (från min sista dag på jobbet) så tog jag en dusch nästan det första jag gjorde, efter det fick jag lägga mig i min svägerskas säng medans dom pysslade om mig som bara den, bland annat fick jag ansiktbehandling med gurkor på ögonen, en helkropps massage och sen höll svägerska på med mitt hår och gjorde flätor. Efter det sov jag som en stock, jag blev så himla avslappnad och det behövdes verkligen nu efter dom här 3 veckorna. Så jag är jätte tacksam och glad! Fick även 3 röda rosor när jag kom ut från jobbet och dom mötte mig, så himla gulliga! En fantastisk underbar dag helt enkelt! Nu ska jag sitta uppe en liten stund till sen ska jag nog lägga mig med min älskling, imorgon ska jag sova ut och sen på eftermiddag ska vi på kalas hos Elias kusin som fyller 9 år! :) Kärlek till er alla, godnatt. <3 /Jennifer.



Sista dagen på jobbet, nu slipper jag bära den här skabbiga skjortan.



Mina älskade rosor som jag fick!




Hehe, såhär roligt hade jag på jobbet idag. Inget att göra alls typ .. -.-


Fick även en choklad ask av chefen på jobbet, så snällt. :)




Mums mums, middag! ;D


Skodesigner? Jag? Njae ..


Mina designade sko på NELLY.COM

Nu gör jag som alla andra bloggare, ni får gärna rösta på mina skor om ni har lust för skojs skull och hjälpa mig att vinna.

Jag har sett på flera bloggar nu att alla har designat en sko så jag fick också lust att testa för jag gillar ju att hålla på med sånt, ganska roligt ändå. ;)


Freeeeeeeeeeedag! ;D

Godmorgon alla glada! Nu är det äntligen helg, sitter här med hyffsat strålande humör, haha. Sitter typ och flinar för mig själv. :) Ska om några minuter bara gå till jobbet, men jag är så glad för dels är det min sista dag och dels så är det väldigt skönt väder, det är fult men det blåser och det underlättar för oss gravida kvinnor. Jag håller på att kollar runt ännu en gång på vad jag ska köpa sen när lönen kommer, jag längtar. Det blir i alla fall en tur till Ikea vet jag, ska även kolla sen när jag kommer hem om jag har tid på bilbarnstolar o.s.v. Men men, ville bara skicka er alla en morgon hälsning och hoppas att ni får en bra dag, så hörs vi sen. Puss! <3 /Jennifer.




Haha, en glad men sällan så morgon pigg Jennifer idag. :)


Remember one fact i got your back. /Elias till Valentino. <3

Vill bara passa på att göra en sak för min älsklings skull också, han vill nämligen dedikera en låt till våran son som skulle stämma ganska bra in på dom förutom en grej. Så jag laddar upp låten här åt honom. :) Varsågoda och lyssna!





Älskade son! <3

Heeeeej! :) Det gick så bra så hos barnmorskan idag som alltid, våran älskling mår prima. Började med att ta blodtryck och det var bra, vägde mig, har inte gått upp nånting sen senast eller jag har gått upp 1 kg på en månad. Sen så mätte hon min mage så att jag följer min kurva, efter det fick Elias känna på Valentinos huvud för första gången, det ska jag också få göra men nästa gång. -.- Sist men inte minst så lyssna vi på hans hjärta, alltid lika underbart när man hör det, att det verkligen finns en människa där inne, att han lever! Åh, blir glad för varje dag som går, det blir bara närmare och närmare. Elias filmade också så jag kunde lägga upp på bloggen och så att hela världen får höra på detta vackra ljud. :) Men efter att vi varit där så träffade jag då som sagt min kontaktperson, vi åt på mc donalds och pratade mycket. Det var trevligt! Sen var det dags för hemgång då, vi åkte tillbaka till Skogås och svägerska mötte upp oss i centrum för vi skulle hämta ut lite saker på posten. ;) Det har varit en toppen dag, även på jobbet gick det bra. Imorgon är sista dagen, yes! Jag är stolt att jag lyckats klara 3 hela veckor faktiskt. Jag ska nog ta mig nåt litet att äta nu sen hoppa in i duschen. Ha det så gott. <3 /Jennifer.


Hemska dröm! :/

Godmorgon, sitter här och laddar på med frukost. Jag drömde en jätte konstig dröm imorse. :/ Jag drömde typ att jag bråkade med massor av människor och att jag var en stor egoist och bara för det så blev jag straffad genom att jag skulle åka hiss upp till 5:e våningen men så föll hissen snabbt ner i marken och jag satt där och grät och grät och hade jätte ont i magen och jag ropade på Elias fast han var bara precis utanför så kom han aldrig och han var där med så många fler men det var INGEN som hörde eller brydde sig. :/ Usch, hemska dröm! Man drömmer så mycket konstigt när man är gravid fast det var mest i början för mig, det kanske är påväg tillbaka .. Aja, det är bara att hålla ut för snart är min lilla prins ute! <3 Nu måste jag tyvärr gå och fixa mig för ska till jobbet sen, som sagt så skriver jag senare om hur det gick på MVC. :) Puss puss. <3 /Jennifer.

MVC imorgon.

Tjoho, ska skriva ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen med älsklingen. Idag har jag bara jobbat, det var skönt för vi gjorde typ 4 saker men ändå var jag jättre trött som vanligt, vet inte vad det är med mig den här veckan .. Men nu har jag endast 10 timmar kvar att jobba! Det kommer att gå super duper fort, för imorgon måste jag dra vid lunch för vi ska nämligen till MVC 14:00 i Huddinge. Men min barnmorska är på semester så vi ska få träffa en annan. Sen efter ska jag träffa min "kontaktperson" eller vad man ska kalla det, chefen för behandlingshemmet jag bodde på förut. Men man kan säga kontaktperson, det låter lite finare. :) Vi ska väl ta en fika antar jag för hon ville träffa mig innan hon också går på semester. Men jag skriver imorgon om hur det gick för nu måste jag strax gå och ta ut tvätten också som jag satt in, sen duscha, sen försöka sova .. Hejdå! <3 /Jennifer.

Veckans mage, 31. <3





Nu har det äntligen gått 1 vecka till! :) <3


Övningskörning. ;)

Hej, det blev ingen data för mig efter att vi hade ätit utan istället drog vi till Elias farbrors träning och kollade på, sen så följe vi med min svåger för att hans fru skulle övningsköra så vi ville också testa på lite. :) För Elias gick det lite bättre, men för mig däremot var det första gången som jag äns suttit bakom en ratt typ .. Men men, jag lyckades starta bilen i alla fall och kanske köra 5 meter, hehe. Men sen blev det för mycket i mitt huvud med alla växlar, kopplingen hit och dit. Efter det så följde vi med hem till dom en stund och fick pannkakor, gott gott. Så var vi där drygt en timme och nu har vi precis kommit hem, så nu blir det duschen för mig sen raka vägen till sängs! Goodnightynight. :) <3 /Jennifer.





Gullig svåger jag har som har sagt att om någon av oss lyckas ta körkortet så får vi den här bilen. Kanske inte världens fläshigaste bil men den duger gott och väl! (a) Vi får väl se hur det går med det, men jag tror ändå att Elias kommer kunna ta körkortet före mig. :)


Veckans blogg! :)

Haha, nej missförstå mig inte .. det är inte jag som ska ha en tävling om veckans blogg, men där emot är jag med i en (för skojs skull) i den här tjejens blogg www.dollithedoll.blogg.se och för att vara med måste man länka till detta inlägg http://dollithedoll.blogg.se/2010/july/-veckans-blogg.html?_tmp=65087b4e4d8d9f848467a27ecbbaaf1e0f96fa9c,
skriva sitt namn o.s.v och bara spamma, får se om man vinner då, hehe. Har aldrig vunnit nån sån så tror inte jag gör det nu heller, men men vi får väl la se. :) <3 /Jennifer.

Segaste dagen ever.

Hej hej hallå, egentligen skulle jag legat och sovit nu för jag har verkligen varit konstant trött HELA dagen idag (är fortfarande lite trött) men nu orkar jag inte sova hur nu det kommer sig? Så dagen har typ varit seg och har inte orkat engagera mig så mycket i jobbet, jag försov mig dessutom imorse också men jag kom i tid men det var på gränsen att jag inte skulle göra det, fick stressa i mig lite frukost också. Idag händer inget speciellt, ska gå och göra lite nudlar till mig själv tänte jag och något annat till min älskling. :) Sen kommer jag nog sätta mig vid datan igen bara. Skriver sen, puss. <3 /Jennifer.




Haha, en liten bild på tjockisen själv igår när jag "lekte" i fontänen för att svalka fötterna lite. ;D


Läggdags nu!

Hej där. :) Det var ganska roligt att jobba kväll idag, eller roligt och roligt. Det var mer lugnt nu, inte så livligt med mycket folk överallt. Men det gick bra i alla fall. Min älskling och svägerska mötte upp mig utanför jobbet, så slapp jag gå hem själv på kvällen. (a) Men vi var ändå ute typ 1 timme? När vi kom hem så var jag rätt så hungrig, hade ju inte ätit nånting sen klockan 13:00, så jag åt 4 rostade mackor med salami på. ;D
Nu sitter jag bara här och kollar runt lite, funderar på att lägga mig nu för imorgon är det som vanligt att jag börjar 08:00 och jag kommer inte orka upp kan jag säga men det är bara att kämpa på för nu har jag bara 4 dagar kvar, jippie! Men men, godnatt kompisar. <3 /Jennifer.
P.S, Tino börjar sparka mer och mer nu, känner varje dag på jobbet att han rör sig och håller på där inne, varenda spark är unik! <3

Jobbar kväll ikväll. ;)

Godmorgon folket! Skönt att kunna sova ut till 09:30 såhär en måndag när jag egentligen skulle gått upp för 3 och en halv timme sen .. Men idag börjar jag 15:00 - 21:00, det ska bli roligt att testa på det också. :) Jaja, igår var jag inte på så jätte bra humör. :/ Dels var det en grej som hände eller missförstånd eller vad man ska säga? Men det har löst sig nu som tur är, jag tror att jag och Elias har haft så mycket saker bakom oss som vi alltid har struntat i att prata ut om. Men nu har vi lovat varandra att vi alltid ska säga hela sanningen om vad det än gäller och att vi ska ha tillit till varandra. Sen så dels blev det för mycket med allt annat också, jag var själv hemma och kände mig så ensam o.s.v. Men idag är det en ny dag, ny vecka, nya tag. Idag är det min och Elias 10 månaders dag! <3 Vi tänkte för att göra dagen lite mer speciell så ska vi äta lunch tillsammans i sushi bar innan jag börjar jobbet, kan det bli mer perfekt än så? Att få vakna upp brevid sin älskling på gott humör (trots värmen), duscha tillsammans och äta en mysig lunch innan man ska gå och tjäna lite pengar? ;) Det är sista veckan som jag jobbar dessutom, kommer nog sakna tanterna och gubbarna lite om jag ska vara ärlig. Men efter den här veckan ska jag bara njuta resten av tiden denna sommar och magen ska förstås växa och bli ännu större i 9 veckor till. ;D Aja, ha det så gött så länge så hörs vi kanske sen. :) Pussar. <3 /Jennifer.

"Lagom" upprörd just nu!

Din jävla feta tjocka hora, du kan bara dra åt helvete! och en viss annan person också som inte går att lita på längre! Fan, pallar inte med den här skiten. Pallar inte med allt äckligt folk! Orkar inte leva i lögn längre, orkar jag äns leva alls?! Tack Valentino för att du ger mig styrka, tack för att du får mig att kämpa men jag måste kämpa precis som min pappa gjorde för min skull. Aldrig ska jag svika dig, hoppas du aldrig sviker mig som alla andra. /Jennifer.

Hade lite booooring. (;

Visste du att ..
1. jag har 2 små systrar och en lillebror, men att vi bara har samma mamma?
2. jag vill ha ett stort och maffigt bröllop när jag gifter mig?
3. jag har inte bott hemma sen år 2006?
4. jag har varit på både legoland och disney land? :)
5. jag blödde näsblod i 3 timmar så att jag fick åka till sjukhuset?
6. jag bokstavligen HATAR ormar, min största fobi?
7. jag ogillar att åka hiss, speciellt när jag är själv?
8. jag älskar och samlar på änglar?
9. jag känner mig nyvaken just nu trots att jag vakna för över 2 timmar sen?
10. jag hade bowling kalas när jag fyllde 10 år?
11. den senaste filmen jag såg på bio var Eclipse?
12. jag inte kan dyka? :'D
13. jag tog hål i öronen när jag var 4 år gammal?
14. jag har egentligen piercing i både tunga och navel?
15. jag helst vill föda utan någon smärtlindring alls?
16. jag endast har 2 kusiner här i Sverige?
17. jag föredrar silver än guld?
18. min idol var Britney Spears när jag var liten och att jag var på hennes konsert år 2003?
19. jag har tränat på friskis & svettis förut? ;D
20. jag föddes på Nacka sjukhus?
21. min favvo mat är tacoz för att man äter det så sällan?
22. jag lärde mig att "åka" skidor för första gången år 2010?
23. jag har brunnit i håret när jag var liten?
24. jag hatar när man river naglarna mot tyg (får rysningar)?
25. jag bodde i Skarpnäck innan jag flyttade till Trångsund år 2001?
26. jag ska börja plugga i komvux när Valentino blir stor nog?
27. jag gick halva 6:an, 2 veckor i 7:an, ingenting i 8:an, hela 9:an och en termin i första året på gymnasiet?
28. jag har haft håret ner till under rumpan? :)
29. jag är väduren i stjärntecken?
30. Elias är den bästa pojkvännen man kan ha? <3
31. jag helst vill ha 3 barn?
32. jag aldrig har träffat min morfar? :/ 
33. jag måste nästan alltid ha målade tånaglar?
34. jag älskar sura godisar och choklad?
35. jag bara är ca 160 cm lång?
36. jag saknar att röka?
37. jag älskar att duscha länge, länge, länge?
38. jag ska uppdatera senare igen?
39. det börjar ta slut på fantasi här?
40. det här kanske var lite onödig info om mig? (;


Dikt till min son. <3

Jag har en längtan som är så stor efter dig, jag har en längtan som aldrig släpper mig. Snart är du här på denna planet min lilla skatt, mamma ska älska dig varenda dag och natt. Att kärleken till dig är så enorm, den går inte att brytas, inte äns med storm. Mamma ska göra sitt bästa för att alltid finnas till, du kan komma till mig och prata om precis vad du vill. Min älskade son, det finns inga ord i världen som kan förklara hur mycket du betyder för din mor, jag säger bara en sak att jag ska älska dig livet ut även när du är stor. /Stolt blivande mamma till världens vackraste Juan Valentino Peréz Palma. <3



Refrängen säger väl åtminstone det mesta, just call my name and i'll be there. <3


Varken ord eller bilder kan förklara min kärlek till dig! <3



Baby shower. <3

Sakta men säkert så försöker jag lägga upp alla bilder som jag hade på min gamla blogg. Här kommer lite bilder från våran såkallade baby shower vi hade i Rudan fast det var mer en grillfest kan man säga, men som sagt vi ska ha en mer "riktig" baby shower snart för familjen och släkten också. :) Puss. <3 /Jennifer.



Timmi och min älskling. <3

Isaac mäster kocken, haha.



Jeppe and me. :)



Isaac, Soraya och Jesper.


 Jag med min älskade mage. <3


Äntligen fick dom stackars blommorna lite vatten. :)

Hej, har nyss kommit hem ifrån att ha varit hos våran svåger ett par timmar .. Först åkte vi och handla med hans fru och barnen, dom fick en varsin lördags godis påse. :) Sen drog vi hem till dom och kolla på Never back down igen. -.- Bara för att min svåger hade inte sett den på länge, sen så efter det så fick vi lite grejer av dom till våran baby. (a) Vi fick en badbalja, baby sitter, skor och lite kläder. Det var ju bra för det var ju som sagt en badbalja som vi hade kvar att köpa och bilstolen också men nu behöver vi ju inte köpa badbalja. ;)
Nu har jag så sjukt ont i magen eller jag har magknip tack vare allt godis och så åt jag en massa morotskaka hemma hos dom och så käka vi också på grillen idag, åt fetaste kebab tallriken + 2 glassar till efterätt, känner mig jätte uppsvullen nu. Ska nog vila lite, hoppas det går över snart. Men dagen har i alla fall varit helt okej och imorgon blir det städ dags igen och ska nog bara rå om mig själv hade jag tänkt, typ göra en uppfräshning/makeover, hehe. Men natti natti allihopa. <3 /Jennifer.

Huvudvärk på högnivå! :/

Godmorgon, vakna med huvudvärk idag igen. :/ Jag vet att man inte ska klaga på värmen som jag så länge längtat efter men jag vet inte hur länge till jag kommer stå ut med det här? Förut tyckte jag att fläkten var till bra hjälp men nu hjälper inte äns den. Man vill inte heller gå och duscha för då kommer man bara att börja svettas igen .. Nåja, idag ska jag äta pastel de choclo för första gången i mitt liv. :) Det är en chilensk majslåda kan man säga? Kul att få prova på något nytt, hehe. Sen får vi se vad vi ska hitta på efter det. <3 /Jennifer.

Tips!

Kom på att jag tänkte tipsa om en sak för alla gravida kvinnor. :) Jag köpte en body butter (som en annan vän tipsa åt mig) på The body shop för ca 195:-. Som kan vara väldigt bra att förebygga bristningar med, vet inte om det hjälper men det kan i alla fall vara skönt att smörja in magen varje dag efter duschen och så. Jag har inte fått några bristningar på magen än men det börjar komma lite grann och det kanske kommer mer sen senare, det återstår att se. Jaja, det var allt från mig. Passar på att skriva att jag ska gå in i duschen nu med min älskling. :) Sen ska jag nog lägga mig så jag uppdaterar bloggen bättre imorgon istället. Godnatt min favoriter! (a) <3 /Jennifer.


Kakao body butter, 195:- från The body shop.


Ledig nu. :)

Tja tja "bloggen", haha! ;) Det var en bra dag på jobbet idag, gjorde typ 3 uppgifter kändes det som. En av dom var väl lite jobbig och det var att jag skulle duscha en boende. Men det gick bättre än förra gången i alla fall. Efter jobbet så mötte Elias och svägerska upp mig direkt efter jobbet, jag struntade i att gå hem och ta en snabb dusch så vi åkte direkt till Handen istället så att vi skulle hinna. :) Shoppade lite grejer och sen åkte vi tillbaka till Skogås och köpte sushi på vägen hem. Så nu har man fått både kläder och mat i magen. Ska lägga upp lite bilder på det som min kära svägerska köpte till mig. (; Skriver sen igen. Puss! <3 /Jennifer.





2 linnen, 150:- från Cubus.



Jätte sött linne, 100:- från Gina tricot.



Shorts, 50:- från Gina tricot. (Rea)



1 amnings BH, 180:- från Lindex. (Dom har snygga och bra amnings Bh:ar)





2 vanliga BH:ar med passande trosor till, 460:- från H&M.


Valentinos ultra ljuds bild. <3




Valentino, vecka 15. <3




Valentino, vecka 19. <3

Ser ni att våran älsklings grabb har vänt på sig? :) Och vad stor han var redan då lille plutten, tänk när han kommer ut! <3


Goodmorning.

Shulululu, då var det fredag igen då. ;D Nu tycker jag att tiden går jätte fort, hehe. Ska dra till jobbet strax, råka försova mig typ 45 minuter. ;O Brukar alltid ställa klockan på 06:00 och sen ligga och dra mig i en kvart och sen gå upp i lugn och ro, äta frukost o.s.v. Men idag så somnade jag om, säkert för att det inte är lika varmt på morgonen idag heller .. :) Som tur var så vakna älsklingen upp från ingenstans och frågade när jag skulle gå upp för han vet att jag brukar gå upp tidigare än så. Aja, efter jobbet idag så ska jag först hem och ta en snabb dusch i think. Sen ska jag och min kära svägerska (kanske Elias?) åka till Handen och shoppa! Jippie! Jag har världens gulligaste svägerska man kan ha. För vi ska nämligen köpa lite "mamma kläder" till mig (a) eller lite större bekvämare kläder i alla fall och typ amnings BH:ar. ;) Ska gå och borsta tänderna nu sweethearts. <3 Skriver sen och möjligtvis så lägger jag upp bilder på det som ska inhandlas idag. Ha en bra fredag! <3 /Jennifer.

Snart fredag igen! :)

Hejsan hoppsan! Det här var nog den tröttaste dagen ever! Somna som en stock igår kväll och vakna som en zoombie imorse, sen somna jag även en stund under lunch rasten så det var riktigt skönt. Men nu har jag världens huvudvärk igen .. :/ Som tur är så är det ju fredag imorgon, sen helg, sen har jag bara 1 vecka kvar! ;D Kommer nog sakna jobbet lite ändå vissa stunder men det ska bli härligt. Ikväll ska vi göra ett nytt försök på att kolla på Män som hatar kvinnor med tanke på att jag inte orkade sist. Sen ska jag inte göra så mycket annat, man har liksom ingen lust att planera in nånting om dagarna nu. Men nästa vecka som sagt så får vi se vad som händer, ska i alla fall till barnmorskan och måste fråga vad det kan vara för här om dagen när vi gick på promenad så kände jag ett tryck ner mot ljumskarna men jag försökte bara glömma det så gick det över efter drygt en kvart men man blir ju ändå orolig liksom .. Sen så kanske jag ska träffa någon av mina kontaktpersoner, hehe. Men inget bestämt ännu. Jag orkar inte skriva så mycket nu eller vet inte vad jag ska skriva om heller. Men jag skriver nog sen igen som vanligt, ha det bra tills vidare. Puss puss. <3 /Jennifer.


Nyduschad!

Har precis kommit ut ur duschen och sitter här med en "turban" på huvudet. Jag säger alltid att jag ska ta en svalkande iskall dusch men det slutar ändå med att jag duschar i 30+ grader varmt vatten, haha. Jag känner att jag skriver nästan varenda detalj av mitt liv? Men jag tycker att det är kul och skönt att skriva av mig. Känns som att man tömmer hjärnan lite, hihi. Men om jag ska vara ärlig så har jag känt mig lite deppad på senaste tid, ibland känns det som om att jag ska totalt flippa ur och bara lämna allt men jag får försöka stå ut, jag antar att det är hormonerna som gör mig lite snurrig. Jag börjar typ gråta för ingenting eller om jag har gått och varit irreterad hela dagen så kan minsta lilla göra så att bomben sprängs. :/ Lider med min älskling som får stå ut med mig såhär. Aja, hoppas att jag ser en ljusning i livet snart, vill bara att våran son ska komma nu! Oj, ser nu att klockan börjar bli 21:00 så ska kolla tv nu. :) Hörs imorgon. Puss, hejdå. <3 /Jennifer.

Juste ..

Hehe, jag glömde att jag hade tänkt att kanske lägga in lite bilder på vissa grejer som vi har köpt till Valentino. Eftersom att jag så dumt raderade alla andra på min gamla blogg. :/ /Jennifer.



Valentinos skötbord, 995:- Hensvik från Ikea.



Valentinos säng, 895:- Hensvik från Ikea.



Bokstavs mobil som svägerska köpt. ;D Beställd på www.babyshop.com.



Älskade Emmaljunga vagn, fått av min mamma.


Skavsår på hela fötterna. :(

Hej hej på er. Har kommit hem från jobbet och är så trött, tror jag har gått konstant idag från 10:30. Fram och tillbaka till affären, har nog varit i centrum minst 8 gånger idag säkert. Visst, centrum ligger ju inte särskilt långt bort från mitt jobb men sen måste man springa upp och ner i trappor också. Så har skavsår på båda mina fötter, men jag får se det på det positiva att det bara är 7 dagar kvar nu. ;D Jaja, sitter här och har lite ont i magen, sammandragningar. :/ Undrar verkligen hur det kommer vara på förlossningen? Men jag gör ingenting annat än längtar, konstigt nog är jag inte ett dugg nervös heller. Det ända jag är rädd för är att det ska hända nånting med min lilla prins. Men jag har nog Gud på min sida. :) Ikväll ska vi kolla på livet på BB också som har premiär på kanal 5 klockan 21:00. ;) Haha, det är dom ända programmen som jag gillar att kolla på samt 16 and pregnant på MTV. Tror jag ska ta mig något att äta nu, börjar bli lite hungrig. Skriver senare, puss. <3 /Jennifer.

Veckans mage, 30. <3





Älskade Juan Valentino Pérez Palma, nu är det bara 10 veckor kvar tills mamma äntligen får dig i min famn. <3


Trött som ett AS.

Det blev aldrig någon film .. Jag är alldeles för trött och det känns som att mina ögon ska stängas när som helst, så jag säger godnatt nu. Sov så sött alla! <3 /Jennifer.

Ett skönt svalkande dopp i det blå ..

.. det har jag tagit idag. :) Vi gick ner till Mörtvik direkt efter jobbet och det var så himla skönt för där fläktade det och det var så skönt i vattnet. Lite jobbigt idag på jobbet faktiskt, eller asså innan lunch var det helt okej men efter lunchen så skulle vi gå ut och gå med en boende och vi gick i 1 timme. Snacka om att mina fötter är helt döda nu. Men vi fick i alla fall gå en kvart tidigare som tur var .. Nu har jag precis käkat, stekte lite hamburgare och koka lite makaroner till mig och älsklingen. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska vi kolla på en ny film som Elias bror har köpt. ;) Män som hatar kvinnor, jag är lite efter som vanligt med allt och har inte sett den än. Men ska vara inne lite på facebook nu. :) Uppdaterar nog igen innan jag ska sova, då har jag nog samlat lite kraft och orkar tänka åtminstone. Puss på er! <3 /Jennifer.

(Vet inte vad jag ska skriva för rubrik?)

Vilken underbar morgon! NOT. En jävla lastbil håller på utanför så man kan knappt höra sig själv tänka. Man måste ju ha dörren öppen också så det inte blir bastu här inne vilket det redan är .. Jag har precis käkat lite frukost men jag mår illa. :/ Börjar må illa allt oftare nu på morgonarna, kanske för att det inte är lång tid kvar. :) Tänk att om högst 10 - 12 veckor kommer jag att hålla i världens finaste pojke! (a) Mitt eget kött och blod liksom. :) Åh, vad jag längtar. Tur att man har lite att göra nu på dagarna då så att tiden går fortare. Som sagt, idag blir det work again sen raka vägen hem in i duschen. Har inget speciellt planerat den här veckan, bara nästa vecka och då är det dags för mvc igen på torsdagen, så jag blir tvungen att gå 2 timmar tidigare från jobbet. Sen på måndagen firar jag och Elias 10 månader tillsammans, om det nu blir så mycket firande. Kanske bara en hemma mys kväll? Och helgen där på funderar jag på att träffa en gammal tjej kompis som då har kommit hem från Spanien. ;D Känns som om alla åker till just Spanien eller Grekland i år? Är det bara för att jag kunde ha haft chansen att åka just dit? Men men, dags att börja göra sig lite i ordning nu. Bye. <3  /Jennifer.

Godnatt gott folk.

Idag blir det hopp i säng tidigt, tidigare än inatt i alla fall får jag hoppas. Somna typ runt 00:30 inatt igen. :/ Inte konstigt att man blir helt slut då. Men men, filmen var bättre än jag trodde. :) Det var min älsklings favorit film, så efter snart 10 månader tillsammans så får jag äntligen se den, haha. Jag undrar vilken min favorit film är egentligen? Brukar inte gilla att kolla på film, blir så himla rastlös då! Men hittils så bästa favvo filmen får nog faktiskt bli alla 3 twilight filmerna! ;D Har verkligen fastnat för dom .. Jag har kanske lite konstig film smak men jag gillar antingen verklighets baserade filmer eller bara helt påhittat/fantasy. (eller vad det heter?) Någon som kan rekomendera en bra film kanske? ;) Nåja, jag ska få lite skönhets sömn nu tror jag och försöka somna till MTV. Hoppas att ni får en godnatts sömn nu. Pussar! <3 /Jennifer.

Billigt godis på Ica i Skogås. :)

Tjingeling darlings. :) Har nyss kommit hem från en svettig dag på jobbet. :/ Det är inge vidare roligt att vara gravid (i snart vecka 30) och jobba i den här värmen. Som sagt, jag har ju inte världens eländigaste jobb men jag som redan är så  varm blodig också ju får sån extrem huvudvärk när det är sånt här väder. Det har liksom inte varit så mycket sol men det är jätte kvavt ju! Har inte gjort så mycket annat än att jobba och Elias kom ju och mötte upp mig i centrum sen gick vi in på Ica, kan ni tänka er godis för 19,90 kr/kg?! Hur billigt som helst, så vi passade på att handla en massa, köpte godis för 14 kr som normalt säkert skulle kostat 40 kr eller nåt. Men men, så nu ska jag sätta mig framför tv:n och tjocka mig med min feta godis påse medans vi kollar på Never back down, mums. Skriver later, puss! <3 /Jennifer.

Usch för måndag morgon ..

Jag säger bara usch usch, låg och drog mig i en halv timme innan jag orkade stiga upp. Vill bara ligga kvar men finns inte mycket att göra åt. Det är bara att tänka positivt resten av dagen. Tur att jag har min kära "kollega" som jobbar med mig, hade vart dö trist utan henne. Aja, nu har jag ätit 2 mackor med ost och druckit ett stort glas med kall saft, hehe. Så det ända jag behöver göra nu innan jag går är att borsta tänderna typ. :) Skriver sen när jag kommer hem snuttisar! ;D Ha en bra dag så länge medans jag ska slita häcken av mig. -.- Puss och kram. <3 /Jennifer. P.S. Jag brukar ju alltid väcka min älskling innan jag ska gå men igår kom vi fram till att jag bara behöver pussa honom och så för annars får jag så dåligt samvete om han vaknar tidigt och ska behöva vara vaken så länge tills han ska möta mig, så jag säger nu här på bloggen. Jag älskar dig älskling, vi ses sen. :)  



Såhär känner jag nu, finns ingen bättre beskrivning.

(Bilden är googlad)


Holland VS Spanien.

          

Ikväll gäller det, haha. VM finalen, jag tror ärligt att Spanien vinner eller jag hoppas Spanien vinner så att mina spanska 6% blir lite stolt i alla fall. ;D Men annars har jag inte brytt mig så värst men jag antar att vi kommer kolla på matchen ändå så ikväll hejar jag faktiskt på España. ;) Puss! <3 /Jennifer.

För dö varmt idag. :/

Asså det är så sjukt varmt just nu, ligger i sängen och vet inte vart jag ska ta vägen för att inte behöva dö av värmeslag. Nästa gång jag planerar att skaffa barn så ska jag se till så att jag blir gravid under sommaren och får vara hörgravid på vintern istället. ;) Men men, just bara för att det är så äckligt varmt idag så ska vi åka och bada idag igen, trots att jag hade planerat att bara vara hemma men jag hinner nog städa sen istället! Ska börja förbereda mig nu och ta på mig bikinin. Skriver sen, puss. <3 /Jennifer.

Baby ticker.

I min gamla blogg hade jag en liknande sån här och jag tänkte att det kanske kunde vara roligt för er också att hålla reda på när förlossningen närmar sig? :)

                      

What a wonderful day! :)

Hello, nu har vi kommit hem ifrån att ha varit hemma hos min svåger och kollat på Uruguay - Tyskland matchen, eller rättare sagt, dom andra kolla, jag halv sov. -.- Men idag har vi varit och badat i alla fall, det blev inte Jordbro utan det blev Nixta istället i Nynäshamn. Lite utomlands känsla ändå eftersom att det är hav och saltvatten där. :) Det var varmare i vattnet än vad jag trodde! Det var hur skönt som helst .. Sen på hem vägen hade vi Michael Jackson på högsta volym så mina trummhinnor är väl så gott som spräckta, haha. Just kidding, jag älskar hög och bra musik. :) Men däremot blev jag lite mer orolig för lillgrabben så jag satt och försökte hålla för magen hela tiden, jag hoppas att det inte skadar hans hörsel. :/ Får väl fråga barnmorskan nästa gång om det är farligt, men det borde det väl inte vara?  Vi stannade till i centrum och köpte hem mat från Sushi baren eller vad det heter? Men jag tog strimmlad entrecote med ris istället. Vi har inte gjort mycket mer än det men vi var rätt många timmar i Nynäshamn ändå så det räcker. Imorgon ska jag försöka sova ut ännu längre, bara vara hemma, städa och slutligen slappa och lägga mig rätt så tidigt så att jag är redo för en ny jobb vecka. Jag hoppas att nästa vecka går fort och veckan efter det också. :) Ska lägga mig och fortsätta läsa nu en stund, hoppas att jag kan läsa lite fler sidor än igår i alla fall. Godnatt på er! <3 /Jennifer.

Jag vill bara resa bort!

Tänkte att jag kunde skriva ett inlägg till .. Har lite tråkigt just nu för vi ska inte åka riktigt än. Asså, jag sitter här och får ångest! Vill så himla mycket utomlands. :/ Min faster, mina kusiner, min farbror och min kusins kille var i Rhodos för inte så länge sen, vi skulle egentligen följt med men så blev det icke och nu är min mamma med familj nere i Spanien i Marbella. Ska inte klaga egentligen för vi har ju super bra väder här in Sweden men ändå, det är inte samma känsla. Jag älskar känslan som man får när man åker utomlands, liksom FRIHET, man behöver aldrig tänka på tiden, kan käka ute på mysiga restauranger varje kväll, bada i pool eller i det svalkande havet, shopping framför allt m.m. Förra året var jag i alla fall i Portugal, men jag fick kriga för att få följa med. Vi var på ett ställe som hette Albufiera som ligger i Algarve, skit nice ställe! Visste ni att Portugal är det solsäkraste stället i Europa, dom har bara 28 regndagar på 1 år? Dit vill jag verkligen åka igen! Jag har även varit i Turkiet, Frankrike, Tyskland, Danmark, Finland, Spanien, Fillipinerna, Kina (tror jag, var så liten så kommer inte ihåg men det var någonstans där i Asien), det är några ställen åtminstone. Danmark brukade vi alltid åka till varje sommar så har varit där ganska många gånger. Men nästa gång jag reser någonstans så vill jag antingen till Spanien igen, Italien eller Grekland i så fall. :) Det ska bli mitt mål asså .. Men jag får nöja mig med att drömma mig bort här så länge. Bye bye. <3 /Jennifer.

                           

                             Hotell lägenheterna som vi bodde i Portugal, club Albufiera.


Haha, så jävla gammal! ;D


Bada idag. ;)

Morsning korsning sötisar. ;) Klockan är 12:00, riktigt skönt att få sova ut ett tag fast det gick inte att sova längre än till 10:00, dels för att min älskling väckte mig och dels för det är FÖR varmt inne i rummet. Men idag blir det bad i Jordbro i alla fall, riktigt skönt ska det bli för det var länge sen nu känns det som. :/ Igår så var vi på första hemmafesten på länge som jag var i nyktert tillstånd också (men jag drack coca cola istället), haha. Det var väl helt okej, eller vi var inte där så värst länge för det blir ganska varmt när det är så mycket folk och alla ska ju också stå ute på balkongen och röka så där kunde man ju inte heller vara. Hur som helst, det var en snubbe som redan var dyng rak när han kom dit och klockan var då bara 21:00 typ? ;O Han spydde från balkongen och däcka inne på toaletten, ingen kunde heller få upp dörren men där kom jag och sa att dom skulle hämta en pincett, så lyckades jag få upp den. *STOLT* ;D Hihi, men sen gick jag och älsklingen en liten promenad upp till centrum men där var det helt dött. :/ Undrar vart alla håller hus? Det är det här som är nackdelen med att vi ska bli föräldrar att det är många man förlorat kontakten med just för att vi kanske inte kan vara ute så mycket och röja liksom. Men men, vi har bestämt att vi ska ha värsta festen när jag fyller 18 år i alla fall. (a) Man kan ju inte sluta leva bara för att jag ska bli mamma men det får heller inte bli till någon överdrift. Jaja, när vi kom hem så snacka vi med min svägerska en stund och så blev vi hungriga mitt i natten så jag ställde mig och stekte ägg med bacon, hehe. Sen hade jag ju tänkt att börja läsa Så länge vi båda andas men jag orkade bara läsa 1 och en halv sida tills mina ögon slockna. Pallade inte äns gå upp för att släcka lampan sen. Men nu ska jag inte sitta här och slösa min dag på att skriva, skriver sen när vi kommer hem istället. Passa på att gå ut i solen nu allihopa! Puss puss. <3 /Jennifer.


Helg! :)

Hemma nu då efter en bra vecka på jobbet. Idag så gjorde jag inte så mycket mer än att duscha än boende, gjorde lite frukost och såna saker, tiden gick som vanligt tills det blev lunch dags helt plötsligt, efter lunchen så var vi ute och gick i 1 timme med en boende. Sen fanns det inte mycket mer att göra så det var bara att gå hem då. ;) Lätt förtjänta pengar måste jag säga fast nu börjar jag bli mer fäst vid jobbet så det börjar kännas som om allt inte handlar om pengar. Man blir så glad när dom tackar för minsta lilla och så är dom så roliga. :) Men men, det ända negativa är att man svettas som en gris när man springer fram och tillbaka eller går ut på en långis. Så man känner sig verkligen smutsig efter en hel dag men det är bara att duscha vilket jag ska göra nu sen så kanske vi ska gå en sväng förbi grannen för dom ska tydligen ha fest, kanske går dit och kollar läget. (a) Aja, skriver ikväll för nu ska jag bara njuta av min lediga tid. Pussilipuss. <3 /Jennifer.





Den här låten passar väl ganska bra in på mig idag? ;)


Yes, äntligen!

Wihii, pigg som är lärka. NOT! Haha, men jag är ändå på bra morgon humör, möjligtvis så försov jag mig 20 min och knappt orkade jag upp ur våran sköna säng brevid min älskade älskling. Men nu är jag i alla fall uppe med tuppen och jag hinner ju ändå. ;) Det ända som är en gnutta jobbigt är att jag har bara ätit 1 macka till frukost. :/ Så kommer gå att hungra ihjäl mig fram tills 12:00. Fast i och för sig har jag med mig money today med tanke på att jag inte hann göra någon lunch med mig nu, så då kan jag ju köpa mig nånting gott. Men ska dra och fixa det sista nu, ciao. <3 /Jennifer.

Svar på frågestunden, gamla.

Jag hade ju en frågestund i min gamla blogg och här är svaren på alla frågorna, tänkte att det kunde vara roligt för er som inte sett dom. :) Puss. <3 /Jennifer.

www.katinawiberg.blogg.se:
Hur känns det att snart bli mamma?
Svar:
Det känns underbart och jag längtar som aldrig förr! :)


Becca:
Jag undrar om du kommer byta efternamn till Perez?
Svar: Om vi gifter oss så kommer jag det, eller inte byta till det men lägga till. Så jag kommer fortfarande ha kvar mitt egna. :)


www.katinawiberg.blogg.se
:
Hur mår du och Elias?
Svar:
Vi mår bara bra och trivs ihop.


www.katinawiberg.blogg.se
:
Hur är det att bo med Elias och hans familj?
Svar:
Det går jätte bra och jag trivs med allihopa, men som sagt .. Jag skulle ju hellre velat haft eget boende med större plats o.s.v. och ett fint rum till våran son såklart, det är väl alla mammors dröm? :)


www.camilitaandrea.blogg.se
:
Hur träffades du och Elias?
Svar:
Vi träffades genom några gemensamma vänner som vi egentligen har känt lika länge (10 år) men vi träffades inte för äns nu liksom. Men vi träffades i alla fall en kväll i Skogås och ända sen dag 1 har jag tyckt att han var jätte snygg och charmig och allt! Så jag tog kontakt och fråga min kompis om hans nummer, sen börja vi sms:a och vi gick ju i samma skola så vi kunde ju typ träffas varje dag. :) Sen blev det bara så att vi fick starkare och starkare känslor för varandra.


www.katinawiberg.blogg.se
:
Kommer jag få se bebisen någon gång irl?
Svar:
Självklart! Det ska nog gå att ordna! :)


Elias Perez:
Kommer vi att vara tillsammans resten av livet? :D <3
Svar: Såklart, eller det är vad jag vill i alla fall! <3


www.camilitaandrea.blogg.se
:
Hur känns det att vara mamma så ungt?
Svar:
Asså, jag har ju alltid känt mig äldre än vad jag är, varför vet jag inte? Kanske för att jag har fått ta hand om mig själv ganska mycket i min uppväxt, så jag känner mig ändå rätt redo för det här och jag var ändå skoltrött så det var väl lika bra jag hoppa av då, hihi.


Jaqqi:
Du e så sööt!! använder du några speciella ansiktsprodukter för att se så fräsch ut?
Svar:
Faktiskt så är jag den sämsta människan på jorden på att ta hand om min hy, men jag försöker att tänka på att tvätta ansiktet så ofta som jag kommer ihåg och smörja in mig efter. Sen har jag även slutat att använda foundation och sånt och mycket sol så man får en fin färg. :)


www.ungdooom.blogg.se
:
Vad gör du på fritiden då? :D
Svar:
På fritiden så solar och badar jag nu när det är så fint väder som idag, annars är jag väl för det mesta med Elias och hans vänner. Ibland kan det hända att jag drar till stan, Farsta eller något annat ställe och shoppar med någon tjejkompis men det börjar bli lite jobbigt med det nu ..


www.ungdooom.blogg.se
:
Gillar du något djur?
Svar:
Om jag ska ha husdjur så föredrar jag katter! Dom är så söta och mysiga och enkla liksom. Men jag har även haft hund, hamster, marsvin, fiskar och fåglar.


www.camilitaandrea.blogg.se
:
Hur tog dina och hans föräldrar det?
Svar:
Hans föräldrar blev jätte glada och hade inga problem alls med det! :) Min pappa förstod mig också eftersom att jag redan har varit gravid en gång förut så han förstod mitt val men han tycker ändå att jag borde väntat lite och slutligen "svarta fåret" i det hela, haha. Min mamma! Hon blev ju skogstokig och skulle inte alls gå med på det men efter att hon lugnat ner sig så ringde hon upp och fråga 1000 frågor om jag var säker o.s.v. men jag skulle inte ge med mig denna gång. Ingen skulle kunna ta ifrån oss denna gåva som vi fått. :)


Nikki:
Erat rum blev så fint! Trivs du hos Elias?
Svar:
Det tackar jag för, jag trivs hemma hos Elias med hans familj och det känns skönt att bo i Skogås nu. :) Men fortfarande så drömmer jag ju om eget boende och så, men man får ta en dag i taget helt enkelt.


www.lische.blogg.se
:
Har du några förslag vad ditt barn kommer heta?
Svar:
Japp, hans fullständiga namn blir Juan Valentino Perez Palma. :) Namnen hade vi redan bestämt innan jag äns visste att jag var gravid.


www.meelajna.blogg.se
:
Är jätteglad för eran skull , men undrar en sak som jag har tänkt på. Ni är ju hur unga som helst , jag undrar varför valde ni att behålla barnet? :)
Är jätteglad för eran skull bara så du vet :)
Svar:
Tackar! :) Jo, det är såhär att för 4 år sedan gjorde jag en abort och jag var rätt så långt gången också så det var ingen lätt abort heller, jag blev nämligen inlagd på sjukhus och fick "föda" ut fostret och ända sedan den dagen så har jag mått jätte dåligt över det och har knappt kunnat se på barn utan att tänka tillbaka på det. Så därför valde vi nu att behålla, plus att vi har ändå bra förutsättningar. Vi har många som stöttar oss, Elias kommer kunna gå klart gymnasiet, vi har boende, pengar så att vi klarar oss i alla fall och jag känner ändå att jag har fått uppleva det mesta i mitt liv så därför valde vi det här. :)


Jag känner för att ..

.. skriva av mig lite grann faktiskt. :) Men frågan är om vad? Klockan är nu 19:00 och jag ska nog hoppa in i duschen om en liten stund. Huvudvärken har typ kommit tillbaka, aj aj säger jag bara. Imorgon är det äntligen fredag! Tror inte att jag någonsin har längtat så mycket efter en fredag som nu. Det var ju ändå länge sen som jag hoppade av skolan, april någon gång? Eller egentligen redan efter jul eftersom att jag inte kunde göra min praktik. :/ Men officiellt så var det typ april .. Men vad ska man hitta på imorgon då? På lördag ska det i alla fall bli över 30+ grader, hoppas jag! Då blir det på med min nya turkosa bikini och ge sig iväg till nåt nice badställe. ;)
By the way, idag när jag satt i massagestolen på jobbet (så lyxigt har vi det) så började Tino sparka jätte mycket upp mot revbenen, han har ju vänt på sig nu och ligger med huvudet neråt. Det var mysigt men samtidigt lite kittlande och det kändes som om foten fastnade där under. Än så länge så sparkar han mest på nätter och morgonen våran lilla plutt .. Aja, ska väl fräscha till mig nu och sen ska jag fråga min kära svägerska om jag får låna den sista twilight boken av henne. Orkar inte vänta ända tills december 2011 tills filmen kommer ut! ;D Peace and love. <3 /Jennifer.



En video som jag gjorde till min älskling för länge sen. <3


Home sweet home. :)

Har precis käkat kyckling med potatis sallad så nu tänkte jag fixa och trixa lite med den nya bloggen. :) Idag har det varit en toppen dag på jobbet! Var ju inte alls särskilt motiverad imorse när jag vakna med huvudvärk dessutom. Men sen när jag kom till jobbet så var det bara att köra på, började dagen med en handling åt en dam och sedan var vi ute och gick med en annan i 1 timme så det var inte så farligt. Tiden bara flög förbi och helt plötsligt var det lunch, sen efter lunchen behövde vi bara städa åt en kvinna och sen sitta och fika lite med gamlingarna så slutade vi. :) Så jag ska inte klaga egentligen för jag har världens chill jobb, hellre det här liksom än att gå runt och tömma papperskorgar i denna hetta. Hur som helst, dagen har varit toppen helt enkelt. Sen vill jag bara passa på att säga stort grattis till min kära arbetskamrat som fyller 17 år idag! :) Grattis Alexandra! <3 Men men, det var de. Skriver imorgon .. Puss på er! <3 /Jennifer.


Godmorgon solstrålar!

Jag är så oerhört trött idag måste jag få meddela .. Pallar egentligen inte jobba idag men jag måste och livet är ju inte alltid rättvist. Jag är redan klar, det går snabbt att fixa sig nu när man skippar sminket. ;) Så därför hinner jag ju klämma in ett litet inlägg åtminstone. Men jag skriver mer sen när jag kommer hem om jag nu orkar men det ska nog gå. Ha en bra dag sötisar. <3 /Jennifer.

Tredje gången gilt.

Jahapp, det här blir tredje gången jag gör en blogg .. Var halv nöjd med min gamla (www.familjenperezpalma.blogg.se) som nu kommer vara oaktiv eller  vad man ska säga? Men jag klanta till mig och råka radera mina bilder på något sätt så jag tänkte att det är lika bra att göra en ny, eller vad tycker ni? Ni kan fortsätta att följa mig här i alla fall mina kära läsare. :) Imorgon eller i helgen ska jag fixa med designen och allt. Ha det gott så länge, puss på er. <3 /Jennifer.

RSS 2.0