Lite bilder från igår.

Det blev inte så värst mycket bilder igår på KM men istället lekte vi med svägerskas system kamera (och hon fick agera fotograf såklart) när vi kom hem. :)



Min underbara familj. <3



Far och son, så fina. <3



Jag och Elias. <3



Vackra barn. <3



Jag och min son. <3



Haha, vi har alltid kul tillsammans! :)



Bara jag.



Bara vi två. <3



Im so in love with you. <3



<3


Snabb uppdatering igen, sorry.

Hello mina kära. :) Nu ska jag uppdatera lite snabbt för sen ska vi bada lillskrutt så han är fin för imorgon. :)
Vi ska till Jordbro för det klubbmästerskap i kickboxning och Elias ska delta .. Idag så har jag varit på MVC i Huddinge hos min gamla barnmorska som jag gick hos innan Tino kom, jag var på efterkontroll. Hon tog järnvädet på mig, tog blodtryck och jag fick väga mig. Gynundersökning orkade jag inte göra men jag tror inte att det är någon fara med livet där under i alla fall. Känner mig helt återställd nu, det ända som kan vara lite jobbigt och pinsamt är att jag har svårt för att knipa när jag blir kissnödig, det är inte så att jag kissar på mig men det känns som om jag ska göra det ibland. Men men, det är väl bara att fortsätta göra knipövningar varje dag .. Sen skrev hon ut ett recept, så jag kan hämta ut en p-stav på Apoteket som jag ska sätta in nästa vecka. Det blir inga fler barn här än på ett tag! Efter att vi hade varit där så gick Elias på våran buss och våran lilla family åkte till Farsta centrum. Jag shoppade lite kläder till Tino, kläder till mig och nya skor. Sen så käkade vi där och så köpte jag även gips så jag kan göra gipsavgjutningar på Tinos fötter och händer. Men det kanske jag gör på söndag då vi inte kommer ha nåt att göra typ. Jaja, bäst att börja tappa upp badet nu. Skriver när jag skriver, ska försöka börja skriva oftare snart, jag lovar. Puss! <3 P.S och som förlåt för dålig update så kan jag kanske lägga in en massa bilder imorgon istället. /Jennifer.

Farsta centrum, nästa.

Idag ska vi till Farsta centrum med min svägerska, ska väl äta någon god matbit och kolla lite, ska kolla efter julklappar, jag älskar att köpa julklappar men samtidigt får jag lite ångest och blir stressad över vad jag ska köpa till alla därför gäller det att vara ute i god tid nu. Det här året blir det en till liten människa att köpa julklappar till också dessutom. :) Men men, vi får se om jag hittar nåt kul. Ska börja fixa mig nu så jag hinner för hon slutar 14:00 idag, måste gå om 1 timme kom jag på nu .. Puss puss <3 /Jennifer.



Dagens outfit på min lilla bebbe, haha! Alltid lika snygg som vanligt. :) T-shirten och strumporna från Spanien och byxorna som är av manchester tyg kommer från Cubus.


Haha, klockren! :)


Har varit ända bort i Hallonbergen idag ..

Inte alls min sida av staden, jag föredrar söder om söder liksom. Ju längre söderut desto bättre! :) Men men, var i alla fall hemma hos en gammal vän som bor där nu. Innan dess var jag i Flemingsberg på soc möte, dom ville veta hur det har gått typ och så och sen vill dom göra ett såkallat uppföljningsmöte så vi får väl se hur det blir. Dessutom så har dom sagt att dom ska hjälpa mig med att ansöka om förtur till lägenhet fast jag måste vara 18 år innan vi kan flytta eftersom att innan dess får jag inte stå på eget kontrakt men att man kan börja ansöka om det redan nu, så jag hoppas att vi flyttar nån gång nästa år i alla fall. Det känns tryggt och skönt att veta att vi inte behöver bo kvar hemma i 10 år ändå, fast vi vill ändå bo i närheten så Tino får träffa farmor, farfar, faster, kusiner, mormor och alla andra så ofta som möjligt men samtidigt vill vi ju ha vårat eget space liksom. Dit man kan komma när det blir för mycket typ. Så att bo kvar i Skogås fast i egen lya hade varit perfekt! Får väl hoppas på det bästa! :)  
Tino har skött sig jätte bra också, han har knappt skrikit nånting idag typ. :) Bara gnällt lite lite, min duktiga lilla kille! För ett tag sen blev han ju helt hysterisk och det gick ju verkligen inte att trösta honom men nu funkar det super bra .. Skönt, då kan man slappna av när man är ute och far. Det är skönt att vara hemma ibland men jag blir lätt rastlös efter 2 - 3 dagar högst, så då vill jag ut igen! :) Vi var hemma hos Patricia rätt länge, vi käkade gräddstyvad pyt i panna som jag älskar! Har bara ätit det 3 gånger i mitt liv och första gången var väl någon gång innan sommaren, haha. Sen så pratade vi om allt möjligt, gamla som nya tider .. Det var mysigt och trevligt, hur som helst. Så det har väl typ hela min dag gått åt, imorgon är jag nog hemma ett tag, jag kanske kanske åker upp en sväng hem till Josefin om jag orkar, får se på eftermiddagen. Skulle vilja vara hemma och vila en stund, sova ut lite. Hade ingenting mer intressant att skriva men ett litet inlägg är alltid något! Så ni vet att jag och lillen lever i alla fall, haha! Kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om så blir det bättre. Ska lägga mig nu, puss och godnatt. <3 /Jennifer.



Tia Patricia med min darling! <3


Tino träffa mormor och morbror idag. :)

Idag har vi varit ute nästan hela dagen, från 11:30 till 19:00 typ. Åkte in till Södra och mötte upp min madre, vi fikade och kolla runt i olika affärer. Jag köpte 3 par trosor på Gina tricot och en t-shirt till Elias på H&M. Kände att jag ville unna något litet till mig själv i alla fall och t-shirten var jag bara tvungen att köpa för den passade Elias så mycket, det är 2 killar som boxas på bilden så tyckte den passade bra .. Var i stan ganska länge, kom till skogås 17:00 ungefär, men fick stå och vänta på den eländiga bussen i 20 minuter. :/ 742 är ALLTID sen, frös fan ihjäl om mina fötter. Men men, ska inte skriva så mycket för måste sova, imorgon ska jag iväg igen och träffa socialen sen efter det ska jag träffa en gammal tjejkompis som jag bott med förut, det var ett tag sen nu, hihi. Vi har mycket att ta igen! ;D Så då vill jag vara pigg och alert, haha! Sen så vet jag inte hur länge till Tino kommer att sova med tanke på att han sovit oerhört många timmar i vagnen idag men han somnade precis nu, så jag hoppas att det blir som vanligt att han äter runt 03:00 där någon gång och sen somnar om igen. :) Aja, natti natti. <3 /Jennifer.

Grattis lilla prinsessa. <3

Idag blir Malins dotter Leah 1 månad gammal! Stora lilla tjejen. :) Många många månader till ska det bli, grattis lilla prinsessa! <3



Så vacker!


I adore you.


En lite längre powernap ..

Är vad jag just tagit, sov kanske 2 timmar med min lilla älskling på bröstet, skit mysigt! :) Sen vakna han för ett tag sen och blev hungrig förstås, men dom där 2 timmarna behövdes verkligen, har varit så trött nu dom här dagarna. :/ Vet inte om det är för att tröttheten med att inte ha fått sovit en hel ostörd natt i sträck på 5 veckor som börjar komma eller så misstänker jag att jag faktiskt kanske har fått min mens tillbaka. :/ Börjar liksom blöda nu helt plötsligt fast jag hade slutat blöda efter förlossningen. Jag får se nästa fredag för då ska jag på efterkontroll, hoppas jag orkar för ska vara i Huddinge klockan 10.00, det betyder att jag måste åka här ifrån 09:00 och gå upp tidigt för att göra i ordning mig själv och sen brukar jag alltid göra i ordning Valentino 1 timme innan jag ska ut. Idag har absolut ingenting hänt med tanke på att vi alla har varit så sega, eller jo vi fick skjuts upp till centrum för att följa med min svägerska och hämta ut paket som hon beställt, nämligen 2 canvas tavlor på Tino och en förstorad bild på Tino och Elias. :) När vi ändå var i centrum så köpte vi lite lunch där (som vanligt på sushi bar) fast den här gången tog dom en bento låda som innehåller olika grejer medans jag tog en yakitori? Det är kyckling spett med ris och någon sås gjord på soya, sesamfrön och nånting mer antar jag, super gott! (:
Jahapp, undrar om man ska ta och gå upp nu och fixa allt för kvällen innan det är dags att sova igen, hihi. Pöss pöss. <3 /Jennifer.

Så glad! :)

Det gick så bra på BVC idag, min lilla älskling väger nu hela 4715 gram och är 55,5 cm lång! Stora killen, är så stolt! Barnmorskan tog också sina nycklar över honom för att se om han kunde följa den med blicken och det kunde han! :) Så duktig så .. Efter att vi hade varit där så gick vi in på Ica för att köpa nya våtservetter för dom tar verkligen slut på 2 sekunder känns det som. :/ Sen åt jag på grillen sen försökte jag och Elias fördriva tiden medans vi väntade på Sina och Carro för dom hade nämligen köpt presenter till Valentino, skit gulliga bodysar. En i storlek 86 och en i storlek 56. Så det är ju super bra, både en han kan ha nu och sen om typ 1 år. Vi satt alla 5 på sushi bar och pratade lite och sen gick vi hem. Orkar inte skriva så långt idag, är jätte trött fast jag har sovit lite mer än vanligt .. Känner att mina ögon håller på att slockna, men slänger in 2 bilder istället! :) Puss. <3 /Jennifer.



Min stora kille!



Puss på dig! <3



Svar på frågestunden, 3.

Anonym:
Hej! Har lite problem i skolan .. I klassen är det fett dryga tjejer, de är seriöst riktiga torrbollar och är så dryga, omogna och patetiska! Vill egentligen inte vara med dem, eller jag skulle väl inte välja dem som vänner .. Men, jag tycker att man måste vara shysst och mogen i en klass. Vi går ju för sjutton på gymnasiumet och jag pratar bara med fyra stycken allt som allt. Vi är inte äns nära bara med en och hur roligt är det att vara med en hela tiden? De andra tjejerna fryser ut en och vägrar ge en en chans .. Vilket gör att även killarna börjar dra sig undan, har verkligen inte lust att gå till skolan längre, kan inte byta klass heller för det är för långt in på terminen! Vad ska jag göra?
Svar:

Hej hej, vad tråkigt att du känner så! Det här var lite klurigt tycker jag eftersom att jag har varit i precis samma sits, känt mig utstött, känt att alla ignonerar en och att vissa snackar skit m.m.
Men det jag tycker att du inte ska göra är att ge upp som jag gjorde .. Bevisa för dom att oavsett hur dumma och patetiska dom är så ska dom inte få vinna över dig. Jag vet att det kan vara sjukt jobbigt att gå till skolan men försök i alla fall så gott du kan att gå klart dom här sista veckorna (snart är det ju höstlov också) och låt inga andra få förstöra DIN utbildning för dig. Kanske du kan försöka göra nånting för att det ska gå lättare när du väl är där, t.ex lyssna på musik på lektionerna om ni nu får det, då slipper du ju tänka på alla andra runt omkring och jobba istället super bra så att du får bra betyg eller försöka lära känna folk utanför klassen som du kan umgås med eller helt enkelt ta tjuren vid hornen och stå upp för dig själv och säga åt dom här tjejerna på skarpen att nu får dom sluta fjanta sig. Fast man kan ju säga det på ett bättre sätt kanske så dom inte vänder ryggen helt till utan att dom börjar förstå istället. Mer råd och tips kan jag inte ge, tyvärr. Men hoppas att det går bra för dig och lycka till! Tänk på ditt eget bästa och låt ingen trampa på dig, kram.

www.getjuck.blogg.se:
Var du någonsin rädd under graviditeten?
Svar:
Typ inte, eller inte så speciellt i alla fall. Klart det fanns dom dagar då man blev orolig när man inte känt honom sparka på ett tag men sen så kom det en liten spark eller att han fick hicka och då blev jag genast mycket lugnare. :)

Anonym:
När förlora du oskulden?
Svar:
Oj, okej jag ska väl vara snäll och svara på den här frågan trots att det hör till mitt privatliv men jag får väl skylla mig själv eftersom att jag skrev att ni fick fråga EXAKT vad ni ville, men men jag var ute i god tid och skulle fylla 13 år.

Anonym:
Tvekade du någon gång på att behålla ditt barn när du blev gravid?
Svar:
Nej, inte 1 sekund.

Anonym:
Hur känns det att vara mamma, alltså jag förstår att du är glad och så men är det inte en konstig känsla att ha ett barn som är ditt alldeles egna?
Svar:
Jo i början kändes det konstigt och kan fortfarande göra det än idag t.ex att har den där lilla människan legat i mig i 9 månader och kommit ut från min kropp? Helt otroligt! Men annars känns det bara bra! :)

www.sthlmsmammanterese.blogg.se:
Hur är livet som mamma?
Svar:
Jag vet inte, men på något sätt så är det inte så stor skillnad. Jag är fortfarande samma gamla glada Jennifer som fortfarande kan "hänga" en stund ute med vänner o.s.v.
Ända skillnaden är väl att jag kanske inte kan festa, gå på bio eller något sånt men det klarar jag mig gott och väl utan. Jag älskar livet som mamma!

Anonym:
Vad är det jobbigaste nu när du har din son? Grattis grattis!
Svar:
Finns inget jobbigt tycker jag, sen har väl vi turen som kanske fått ett oerhört lugnt barn. :) Men det finns inget jobbigt med honom i alla fall, det ända jobbiga i så fall är väl att jag och Elias "glömmer bort" varandra lite mitt i allt, man är trött o.s.v. Men vi försöker ändå så gott vi kan att inte glömma bort varandra heller. Tack tack! :)

Idag ska lilleman vägas!

Ja, vi ska strax ge oss ut i kylan för att gå upp mot centrum där barnavårdcentralen ligger. :)
Det var nu 2 veckor sen som han vägdes och mättes så det ska bli spännande att se hur stor han har blivit, han har verkligen blivit jätte tung om man jämför med när han var nyfödd. :) Berättar sen hur det gick. <3 /Jennifer.

Frågestund.

Nu var det dags för en ny frågestund, ni kan fråga EXAKT vad ni vill .. Om mig, Elias, Valentino, Graviditeten, Förlossningen o.s.v. Jag svarar på alla frågor imorgon. <3 /Jennifer.

Renovering.

Min blogg renoveras just nu för lite uppfriskning, alltså kan den kanske se lite konstig ut på en del inlägg! <3 /Jennifer.

Träffat Malin och Leah idag! :)

Tjingalong! :) Idag har jag och Valentino varit i Stockholm city och träffat våra kära vänner Malin och Leah.
Det började med att vi möttes utanför Kicks, sen direkt där ifrån gick vi in på Stadium för Malin skulle kolla på en ny vinterjacka, jag kollade också lite grann men kan inte bestämma mig om jag ska köpa en ny eller ha min gamla kvar, tror det blir den gamla och sen kanske jag köper lite nya shyssta vantar, mössa, halsduk och skor istället. ;) Det var sjukt jobbigt för så fort man gick inne med jackan så började jag svettas på en gång och sen ute var det svinkallt verkligen .. Sen när vi hade varit inne på Stadium så gick vi på Apoteket för Malin skulle köpa näsdroppar till lilla Leah som är förkyld stackarn, hoppas hon blir bra snart! och lite annat .. Själv köpte jag bara nya amningsinlägg, haha! Hade ju glömt köpa det igår så jag var tvungen att gå med en ihop vikt binda innanför BH:n idag istället, haha. Sen gick vi till Gallerian och satte oss på ett café, pratade lite om förlossningen och om tiden efter o.s.v och så fikade vi, sen var det dags att väcka ungarna för matning. ;) Vi satt där ett bra tag, det var väldigt mysigt men sen var det dags för hemgång. Vi gick in på Hemköp som vi alltid gör när vi är i stan och sen skiljdes vi åt. Men nästa vecka kanske vi åker hem till dom, blir så mycket lättare att umgås då! :)
Elias mötte mig i centrum när jag kom tillbaka, vi var ute en stund eller ganska länge och tillslut blev Tino lite gnällig, han var trött men kunde inte finna ro riktigt och somna så då var jag tvungen att gå hem med honom så att det inte skulle bli för mycket och nu sitter jag bara här och tar det lugnt medans han sussar. Så såg min dag ut, är nöjd med den faktiskt, då kanske jag också kan somna gott sen .. Puss puss. <3 /Jennifer.



Här är en bild på mig och Tino som Malin tog och som vanligt glömmer jag alltid bort kameran så tog inga roliga bilder tyvärr, istället lägger jag upp en annan bild på Malin och Leah. :)



Ni är så fina båda två! Jag är verkligen lyckligt lottad (kan inte sluta säga det) men som har fått en vän för livet som verkligen ställt upp som man har kunnat/kan prata med i vått och torrt, tack för att du finns Malin. <3


Morgonpigga familjen! :)

Morsning korsning, sitter här helt klarvaken, har gjort det i 1 timme nu. Har en klarvaken bebis här brevid mig också som försöker skratta och prata, älskar när han är på det humöret! :) Så skönt sätt att starta dagen på liksom .. Elias är också vaken trots att han inte börjar för äns 09:30, vi är morgonpigga familjen som sagt!
Igår så fyllde min älskade fader år (kom på att jag glömde lägga in "dagens födelsedagsbarn" men men, det får gå för den här gången) Han fyllde 45 år min kära far, snart är han närmare 50 år farsgubben, haha. Men han är ändå ung för att vara morfar så det är bra .. Jag mötte upp pappa och min faster i Slussen för att sedan dra oss vidare mot Nacka och hälsa på min farmor och farfar, som båda bor på äldreboende nu fast på varsitt håll. :/ Det var ändå kul att få träffa dom igen och min farmor har blivit lite bättre efter stroken hon fick för snart 1 år sen. :(
Men hon är rullstolsbunden nu min lilla farmor, fast hon kan prata bättre och dricka och äta själv. Min älskade farmor som alltid funnits där i vått och torrt, varför skulle det hända JUST henne? :/ Usch då, hon har fått stå ut med mycket här i livet .. Hur som helst, vi fikade lite där och dom fick träffa sitt barnbarns barn för första gången, vilket jag var rädd för att dom inte skulle hinna göra så nu känner jag en stor lättnad faktiskt. Efter det så åkte jag hem eller stannade förbi i Slussen och mötte upp min mamma så jag kunde hämta blanketten om barnbidraget så jag kan få några pengar någon gång. Hade verkligen behövt dom idag för idag ska jag träffa Malin med hennes söta Leah i stan. Klockan 13:00 på våran vanliga mötesplats, utanför kicks nere vid plattan, hehe. Jag har en liten slant men skulle behöva köpa amningsinlägg också och nåt att åka på. Men men, det ordnar sig alltid på något sätt. Undra om man ska ta och äta frulle nu som min stora älskling ska fixa till mig. :) Sen ska jag försöka få lilleman att sova så man kanske kan få nånting gjort, igår sov han som högst 10 minuter mellan 06:30 - 11:30, vilket inte var så bra. Han blev ju jätte grinig tillslut för att han var så övertrött. :/ Men jag försökte få honom att somna och sen när han väl gjorde det så vakna han ju till igen. :/ Aja, får väl testa mig fram, kanske kan ta vagnen och vagga honom där så slipper jag flytta på honom eller lägga ner honom när han somnat.
Vi får se om jag skriver ikväll annars skriver jag nog imorgon efter BVC och berättar hur det gick. Ciao! <3 /Jennifer.




My family. <3


Mitt lilla kärleksbarn. <3

Mina ögon kan inte sluta fyllas med glädje tårar när du ser på mig med dina vackra små ögon eller när du greppar tag i mitt finger med dina små händer eller när du sover ditt allra djupaste och snarkar så sött. Du är det vackraste som någonsin skapats här på jorden. Du är mitt lilla mirakel, aldrig hade jag kunnat ana att bli mamma skulle vara så mäktigt och det bästa som skulle hända mig! Du har gjort mig så stolt Valentino, jag älskar dig. <3


Han log för första gången! :)

Det var en toppen lördag igår, dock blev det lite för mycket mot slutet men det var ändå kul. Dagen började med att jag mös med min lilla och stora älskling i sängen, vaknade på en väldigt bra sida! :) Och helt plötsligt när vi gullade med våran lilla bebis så började han le, inte som ett vanligt "mag-knips leénde" utan ett äkta och han log jätte länge och jätte mycket! Snacka om att man sken upp hela dagen, hihi. Sen efter det åt vi god lunch, kyckling med pommes frites och ris om man ville ha det. Min stora älskling hade bakat blåbärspaj också med vanilj glass och svärmor hade bakat tårta, för vi skulle nämligen fira Valentino eftersom att han blir 1 månad gammal idag min lille pluttis! Min mamma skulle komma förbi en SNABBIS utanför porten och bara lämna papperna men det slutade med att hon och hela family kom upp på fika i mer än 1 timme tror jag, haha. Känns så himla skönt att hon är så positiv och hon har ju kärat ner sig totalt i sitt lilla barnbarn. Vi var totalt 17 stycken här hemma (Valentinos mamma och pappa såklart, mormor, bonus morfar, 2 mostrar, morbror, farmor, farfar, faster, farbrors fru, 3 farbröder och 2 kusiner) men det var ju roligt i alla fall. Sen har han ju sin riktiga morfar, gammel faster, mammas kusiner, pappas kusiner o.s.v. Släkten blir bara större och större, senare i framtiden ska vi nog utöka den lite till men det får bli om ett par år. Nu har vi en som vi ska ägna all tid och uppmärksamhet åt! :)
Ja, det var nog allt från mig just nu. Idag blir det bara hemma dag och ta det lugnt inför den kommande veckan.
Puss puss. <3 /Jennifer.



Älskling! <3


Tripp till centrum idag.

Hej mina sköna bönor. ;) Sitter här med nyfärgat hår, hehe. Svägerska färgade på mig medans Tino var hos farmor sin, känns väldigt skönt för jag har gått runt och stört mig på mitt jävla hår nu jätte länge! Det är så tråkigt, kan inte göra några fina frisyrer typ för mitt hår är så tråkigt och har ingen volym alls .. Så efter inlägget kanske jag ska föna det och se hur det blev. Färgade i alla fall kål svart, vill ha ljust men då måste jag hålla på att färga utväxten hela tiden eftersom att det syns så tydligt när jag färgar det ljust, jaja nog om det nu.
Idag så gick vi en runda till "vårat kära Skogås centrum", handlade lite ingridienser för min stora älskling ska baka blåbärspaj imorgon. Vi ska fira min lilla älskling lite eftersom att han blir en hel månad på söndag! :) Sen blir det inget mer firande för äns 1-års kalaset .. Sen så gick vi på apoteket också och jag köpte koksaltlösning som jag ska testa på honom för ibland låter han lite täppt och det ser ut som om det är ganska mycket snor i hans lilla lilla näsa. Misstänker att det kanske är därför han sover oroligt nu för tiden eller det kan ju bero på så mycket olika saker men i alla fall. Nu kom jag på att vi glömde köpa magdroppar också men strunt samma, behöver inte ha det just nu men det kan ju vara bra att ha hemma sen. Sen efter vi varit på apoteket så köpte jag en pommes tallrik och Elias köpte sushi, är ni förvånade? Nej, tänkte väl, haha!
Valentino började skrika lite när vi la ner honom i vagnen och på vägen ut och inne på Ica. :/ Men sen lugna han ner sig tillslut och somnade, nappen var verkligen till stor hjälp då! Efter att vi hade handlat klart allting så gick vi hem, skönt att komma ut en stund. Vill inte bli helt isolerad för du kommer jag bara gå ner mig ännu mer ..
Men samtidigt vågar jag inte gå ut för att det är så kallt för min lilla pojke, för att Tino ska börja skrika sådär hysteriskt o.s.v. Aja, juste min mamma ringde idag också och berättade att hon hade fått hem papperna från försäkringskassan hem till henne, alltså money money money! :) Ska få dom imorgon, vet inte hur lång tid det kommer att ta men förhoppningsvis så får jag dom nästa vecka eller veckan där på.
Hoppas, för på torsdag ska jag ficka med Malutta eller vi ska ses äntligen med våra bebbar, det var länge sen sist nu. :/ V träffades bara 1 gång för ett tag sen en kortis .. och på onsdagen ska jag träffa min älskade fader som fyller år då. ;) Vi ska åka och hälsa på min farmor och farfar då, ska bli kul och få se hur det är med dom och Tino har ju inte träffat sin gammelfarmor och gammelfarfar än, hihi. Sen på fredag så har vi tid på BVC igen klockan 13:30. Så har lite att göra next week .. Nu känner jag att jag snart behöver gå på toaletten, man blir kissnödig 24/7 när man ammar bara för att man blir extra törstig och hungrig typ, sen så skulle jag som sagt föna håret också ju innan lillen vaknar igen eller jag ska väcka honom 22:00 för att sätta på honom pyjamas och så sen lägga honom i våran säng. Godnatt och sov så gott mina sköna bönor, hehe. <3 /Jennifer.

Sovit gott inatt. :)

Hejsan hoppsan! Inatt har både jag och min lilla älskling sovit bra. :) Kanske kan det bero på att vi var ute igår en liten stund och kollade på när pappsen skulle träna .. Första gången på typ 1 vecka som jag vågat gå ut med lilleman tack vare efter helgen, tänk om han skulle börja skrika sådär otröstligt på stan igen t.ex usch, kommer ju få panik. Fast jag har lärt mig att inte försöka bli så stressad när han börjar skrika. Hur som helst, det var fan svinigt kallt ute igår, frös fast jag hade vinterjacka. :/ Hur ska man klara denna vinter? Man får typ ladda upp med lager hemma av allt som man behöver så slipper man gå ut på typ 5 månader. Fy, hemska tanke! Jag vill i alla fall kunna vara ute till december åtminstone, jag och min älskade vän Malin ska ju åka och julshoppa tillsammans har vi bestämt, Gud så mysigt det ska bli! Jag hoppas bara att pengarna från föräldrapenningen kommer snart, dom är ju så sega på försäkringskassan. Men men, tror jag börjar få magkatarr nu också. :/ Får så ont i magen på kvällarna och känner mig lite illamående då och då. Icke skönt! Åh, min lilla älskling är så go, han ligger här brevid mig just nu och snuttar på sin napp och håller precis på att somna .. Då ska jag nog passa på att gå på toaletten och ringa till min barnmorska på MVC för att beställa tid till efterkontroll, har inte gjort det än men har frsökt ringa men då har jag inte fått något svar .. Så hej med er! Pussar. <3 /Jennifer.



Min lilla snuttpelle just nu, skönt att jag har fått honom att använda nappen tillslut!



Haha, Valentino igår när han försökte suga på pappas tutte. :)

 


<3

Hej och hå! :) Ännu en dag har gått på denna vecka, måste säga att tiden bara flyger förbi när man har barn! Så därför försöker jag passa på att njuta som bara den. :) Idag har min Tino varit lite lugnare i alla fall men fortfarande lite "rastlös" till sättet, lite stissig typ eller vad man ska säga. Som om han inte vet vart han ska ta vägen riktigt. :/ Pratade i alla fall med BM idag och hon sa att det kanske knasar med hans mage och att jag ska testa med magdroppar, så ska kolla efter det sen så sa hon också att det kan vara så att han är övertrött/överstimulerad, så vi får ta det lugnt med honom ett litet tag. Har bara varit hemma med honom hela helgen nu, igår och idag. Idag var farmor barnvakt så då kunde jag tvätta, städa, ta en lång dusch, äta ordentligt och fixa sånt som man kanske inte alltid hinner med. Skönt i alla fall att kunna avlasta sig lite då och då när älsklingen går i skolan hela dagarna .. För nu har farmor semester (eller har haft det dom 2 senaste veckorna) så på måndag börjar hon jobba igen. Då blir jag lonely, vilket är super mysigt fast det blir lite jobbigt när han har varit som han har varit dom senaste dagarna. Hoppas att det går över, man vågar liksom inte planera in nånting med någon för man vet aldrig hur han är på morgonen och då kanske man inte fått så mycket sömn m.m.
Aja, ska lägga mig och mysa en stund med Elias nu när liten har somnat och sen så ska jag nog också sova fast jag är rätt vrålhungrig! Men men, godnatt på er. <3 /Jennifer.

Nu var det dags igen ..

för ett litet inlägg. :) Känner att jag behöver skriva av mig lite grann. Vad har ni haft för er under hela tiden då? Själv så var jag ju på BVC i fredags, skrev aldrig hur det gick men jag var väl upptagen .. I alla fall min lilla plutt har nu blivit stor eller större, han väger nu 4050 gram och är 53 cm lång! Snacka om att det kändes skönt att höra att han har växt så mycket på så kort tid min lilla älskling. Men nu har jag varit/är orolig för han har liksom inte varit sig själv riktigt igår och idag. :/ Igår rann det många tårar för jag kände mig som en usel mamma! Det började med att han vaknade 05:00 för att äta som han brukar men i vanliga fall brukar han alltid somna om på direkten och sova typ 2 timmar till och då är det ändå dags att gå upp men istället så var han vaken, han bajsade så jag var såklart tvungen att byta hans blöja och efter det så kunde han verkligen inte somna om .. Utan han började gallskrika verkligen, spelade ingen roll vad jag än gjorde, det gick inte. Jag provade med allt, provade sjunga, vagga, prata, amma, byta blöja igen, lägga honom, nappen, massera hans mage, byta ställning m.m. Ingenting funkade utan han bara skrek och skrek .. Då kom genast dom här negativa tankarna upp också (för det värsta ska ju hända när man är trött just) började tänka att jag är en dålig mamma som inte äns kan trösta mitt eget barn, men han blir ko lugn hos alla andra verkar det som speciellt hos farmor. :/ Vet inte vad som har hänt faktiskt .. Han var vaken praktiskt taget hela dagen efter det kändes det som, sov väl någon timme hit och dit. Sen händer ju då samma grej imorse också, fast klockan 06:00 istället åter igen försöker jag med allt, ingenting funkar. Tillslut somnar han utmattad på mitt bröst och sover ca 45 minuter och vaknar, skriker lite till. Självklart har min stora älskling vaknat upp då och tar över en stund. Men till sist får vi honom att somna när klockan är 11:00 ungefär. Då sover han fram till 15:00 och sen dess har han varit vaken mycket också. Vad ska jag göra?
Någon mer som varit med om detta? Han har varit världens lugnaste bebis hittils så då är det klart man blir extra orolig och mer stressad när sånt händer. Aja, får se hur det går imorgon bitti, händer samma sak igen så får det nog bli ett samtal till BVC och se vad dom kan hjälpa till med. Börjar även ana att min mjölkproduktion har minskat i det högra bröstet, känns som om han inte blir mätt riktigt så då måste jag byta till det andra som jag helst inte vill amma på för mycket för har så ont i den bröstvårtan .. Nej, det är inte lätt när det så svårt. :/ Men jag får se det från den ljusa sidan att det går över sen i alla fall. Nu slänger jag in en liten bild på min pluttis från när han satt i sin babysitter idag. :) Ha det gött, puss! <3 /Jennifer.



Du vet att mamma älskar dig oavsett vad trots att allt kan kännas lite hopplöst ibland. <3


Så surt.

Sitter här och har precis matat min unge. :) Han ligger i min famn och ser alldeles nöjd ut och tittar runt, tittar på mig och tittar runt lite till. Efter inlägget ska jag byta hans bajsblöja, nice va? Vill vänta en liten stund för det har hänt nu 2 gånger att han inte varit riktigt klar och bajsat ner hela skötbordet, haha. Men det är bara gulligt just nu i alla fall. Både han och jag är typ förkylda nu. :/ Får hoppas att det inte blir värre bara .. Måste kila nu, skriver ikväll! Puss. <3 /Jennifer.

Ett random inlägg.

Tjena, nu kommer jag med ett random inlägg igen. :)
Idag mår jag toppen måste jag bara få säga. Lillen har bara vaknat 1 gång inatt och det var klockan 03:10.
Igår så skulle jag äntligen träffa Malin med hennes lilla Leah! :) Vi hade egentligen tänkt att träffas i typ Farsta eller nånting men det blev lite ändrade planer, hon åkte till sin mormor så vi träffades här i Skogås istället.
Vi tog en fika i centrum och Jacqueline var med också, hihi. Vi pratade lite smått om förlossningen sådär och om amning m.m. Sen hade jag råkat dubbelboka med Elias syster att jag skulle möta henne efter jobbet och äta, Elias slutade också tidigare så även han skulle jag också möta upp, haha. Dom kom i alla fall båda två tillslut med Viktoria och Juan Pablo så vi åte tidig middag på grillen. Sen gick vi hemåt, var hemma en liten stund och gick till träningen strax där efter .. Satt där i 2 timmar igen, lilla älsklingen käkade lite och sen sov han hela vägen hem och hemma också, så jag väckte honom klockan 23:00 så att han kunde äta igen och byta blöja sen sov han ju som sagt ända till klockan 03:10, skönt! Så nu känner jag mig mer utvilad än någonsin. Han vaknade sen också 06:30 precis innan min stora älskling skulle gå, åt lite igen sen sov han på mitt bröst i 1 och en halvtimme. :) Skit mysigt verkligen, men idag ska vi bara vara hemma tror jag för han börjar bli lite förkyld verkar det som. Det kom ut en liten snorkuse ur näsan och när han andas så låter det som om att han har slem i halsen. :/ Men imorgon måste vi iväg en snabbis till Huddinge sjukhus på hörseltest, vill inte missa den här tiden för jag missade förra veckan eftersom att jag återigen hade råkat dubbelboka med barnmorskan också .. Det blir många dubbelbokningar nu för tiden för att jag har så mycket i huvudet som pågår just nu. Det är ju en stor omställning att få barn, but i like it! :) Aja, ska äta frukost för svärmor är barnvakt åt lillplutten nu eller han sover men ändå och sen ska jag nog slänga in en tvätt i maskinen och fixa lite eftersom att det bara blir en hemma dag idag. Tråkigt bara att pappa slutar så sent och sen träning där efter så han kommer inte vara hemma för äns 20:00 ikväll typ. :/ Det får bli myspys med honom i helgen istället kanske. <3 /Jennifer.


Bilder på mitt lilla mirakel! :) <3



Min fina lilla älskling i sin overall han fått av gammelfaster. :)



Jag med min baby första gången i bärsele. :)



Sötnos sover så sött, på BB. <3



Dagen då du kom var nog den bästa i hela mitt liv! Du är nu 16 dagar gammal men det känns som om att du levt mycket längre mitt lilla hjärta. Jag njuter varenda sekund trots att det kan vara tungt ibland med för lite sömn o.s.v men det är det värt ska du veta, mamma älskar dig mest av allt på denna jord. Du är det viktigaste som finns Valentino. <3


Yesterday. :)

Nu har jag precis vaggat och sjungit min lilla trollunge till sömns. Men förstår inte vart alla barnvisor som man kunde förut har tagit vägen? Dom är ju som bortblåsta och dom få jag kommer ihåg så kommer jag inte äns ihåg hela texten liksom. Nåja, klockan är nu 11:30 och älsklingen har precis slutat så han är väl hemma om ett tag i alla fall. Vi ska bara ha en hemma myspys dag idag, tror det blev lite för mycket igår kanske. :/ Träffade ju min mamma inne på Söder, vi fikade på ett jätte mysigt café vid mina syskons skola och min mamma är typ stammis där. Hon visade stolt upp sitt barnbarn för Madeleine som äger cafét, hihi. Först åt vi en varsin paj, mamma tog en med broccoli (usch) och jag en med lax. :) Sen så beställde jag en super duper god chai latte, nog den godaste jag druckit! Vi satt där ett tag och väntade på min yngsta lillasyster och då kunde jag passa på att amma lill skrutten också. Men min syster kom aldrig så jag och mamma bestämde oss för att gå en liten runda, gick och tittade lite i affärer medans vi väntade och då helt plötsligt började Tino gallskrika så jag fick sätta mig inne på Gina tricot och amma honom i provrummet, haha. Lite skämmigt kanske, men vad ska man göra? Man tar ju första bästa .. Tur var det att det inte var mycket folk i alla fall. Men sen när vi kom ut så sov han en liten stund till men sen börja han skrika igen? :/ Sen kom min syster tillslut och jag kände att jag var tvungen att börja röra mig hemåt för jag hade ju lovat att möta Sandra och Alexzandra också, så jag tog tunnelbanan raka vägen till Farsta och mötte först Sandra där sen tog vi bussen tillsammans till Skogås och mötte Alexzandra, vi gick runt i centrum lite till och Tino skrek lite då och då så då satte jag mig pch amma ännu en gång till för att se om det skulle hjälpa för han visade tecken på att han var hungrig, jag bytte även blöja, jag bar honom och försökte göra allt men ingenting hjälpte så sen när det blev för mycket gick jag hem och då testa jag ge honom mat igen och då åt han riktigt mycket och länge. Det var en mamma som sa till mig, hon hade också en son fast på 3 månader och hon berättade att hon var tvungen att pumpa ur och börja mata honom med flaska när han var 2 veckor gammal för att hennes bröstmjölk blev för tunn eller vad det var, så det kanske är det? Att han inte bllev rikitgt mätt eller något. Vi har tid på BVC nästa fredag så då ska jag kolla upp det där, får väl försöka lista ut själv vad problemet kan vara tills vidare annars. Men men, för övrigt var det en bra dag. Fick en mysig body med en apa på av Alexzandra, sen en vanlig vit body med bokstäver till som man kan stryka fast på själv och sen typ som ett fotoalbum, hehe. :) Ska ta ovh vila en stund till nu tror jag. Puss och kram på er! <3 /Jennifer.

RSS 2.0