Lugn stund för mig själv. :)

Mina grabbar ligger och sussar nu igen men lill grabben kommer vakna om ett tag så ska passa på att njuta lite för mig själv nu. Har gått omkring mycket idag, barnmorskan kom ju hit vid 11:00, hon var ur gullig verkligen! Hon heter Carina precis som barnmorskan på Huddinge sjukhus som förlöste mig också hette, lika gullig var hon med. :) Jag verkar digga alla som heter Carina, haha! Men i alla fall, Tino väger nu 70 gram mer än vad han vägde när han föddes min lilla plutt. Alltså väger han 3560 gram nu! Han hade ju gått ner lite från förlossningen till att vi åkte hem men sen hade han gått upp när vi var på återbesöket och nu har han gått upp ännu mer. Det glädjer mig och jag verkar fixa det här lite med amningen nu känns det som ..
Vi pratade än massa också och jag fick lite broshyrer och en Leva med barn bok. Jag minns när jag var liten och alltid kollade i den boken som min mamma hade fått när hon fick mina småsyskon och nu har jag liksom själv fått en sån. Fast den är nyare nu, har redan läst lite men ska lägga mig snart igen och läsa lite till. Efter det så var det ju tänkt att jag skulle träffa Josefin med Elvira och vi skulle gå till öppna förskolan men vi bestämde oss för att åka till Farsta istället, hihi. Gick runt där och jag köpte nya nappar till min lilla pojke för dom andra som jag har är silikon nappar och dom är nästan lite för hårda för honom. Köpte även 2 mössor och små tossar till honom på H&M. Det var jätte bra för handlade man barnkläder så fick man ett presentkort på 50:- som gäller t.o.m 10 oktober så ska kanske unna mig själv något på det sen? :) Vi käkade på Burger king och jag känner att jag blir extra hungrig och törsig nu, säkert bara för att jag ammar men ska försöka låta bli att inte äta så mycket skräpmat för nu får jag se upp. Hm? Vad mer nu då, jo sen åkte vi hem efter det nästan och mötte Elias i centrum så gick vi hem och jag fick så himla dåligt samvete! :/ För min lille son käkade innan jag gick ut vid 13:00 ungefär, sen försökte jag väcka honom i Farsta vid 15:00 så att han kunde käka igen men det gick verkligen inte och han sov som en stock. Så vad ska man göra? Jo, jag la ner honom i vagnen och fick hoppas på att han höll sig till vi skulle komma hem men då började han gallskrika när vi kom till Skogås så då var det bara att rusa hemåt med en skrikande bebis, för då hade han knappt ätit på 5 timmar. Visst, det är ingen fara eftersom att han växer som han ska o.s.v. Men nästa gång ska jag försöka väcka honom lite bättre så det inte händer igen och någon gång borde väl vara första gången som det händer och nu har jag lärt mig av mitt misstag. Men snacka om att han var vrål hungrig då när vi kom hem så han åt hur mycket och länge som helst min lille prinskorv ..
Nej, nu ska jag som sagt lägga mig en stund, imorgon ska jag träffa mamma (och Tino sin mormor) ska väl träffa henne en snabbis bara för efter det ska jag träffa Sandra och Alexzandra också, vet inte vad vi ska hitta på riktigt men det blir säkert kul. (a) Godnatt på er, puss. <3 /Jennifer.

BVC på besök idag.

Tjena hopp! Nu ska jag försöka passa på att skriva igen, lillen har äntligen somnat men jag var tvungen att vagga honom till sömns i min famn för han käkade men istället för att somna mätt och belåten så börja han små snutta på tutten bara som om jag vore en napp?! Hur som helst om 2 timmar så kommer barnmorskan från BVC hit så måste skynda mig, kanske passa på att duscha och så nu för funderar att eventuellt träffa Josefin och Elvira efter det, vi ska gå till öppna förskolan så att Elvira får leka av sig lite och så att jag och Jossan kan sitta och snacka lite skit. :) Träffade dom i förr går också men innan dess hade jag varit med Jennie och hennes son Jason i Farsta, trevligt, trevligt! Aja, bäst att få nånting gjort nu .. Kan försöka skriva ikväll om jag har ork och tid. Puss puss! <3 /Jennifer.



Tog bilden inatt på mina fina grabbar! <3


Nybadad liten pojk.

Nu får jag se till att försöka skriva racer fart innan lilleman vaknar till liv. Han käkade innan vi badade honom men sen ville han inte äta efter badet utan bara däckade vid bröstet så han kommer nog vakna om ett tag igen och vilja ha mat. Det gick bra att bada honom i alla fall om jag får säga det från min sida, det var ju Elias som höll i honom. Vågar inte riktigt än men tror jag ska göra det nästa gång, hihi. :) Idag så var vi hemma hela dagen fram till 15:00 då vi gick till centrum, jag beställde med en pommes frites tallrik och fick en på köpet som grattis för sonen, haha! Snacka om att vi är stammisar på grillen .. Stötte ju såklart på en massa folk som vanligt också, bland annat Sandra och hennes syster. Dom hade precis varit i Farsta och Sandra hade köpte en jätte fin pyjamas och en body till våran lilla prinskorv. Det var snällt! Är så glad att det är så många som är glada för våran skulle ändå .. Men men, sen mötte vi upp svägerska som precis kom från jobbet och älskling beställde med en sushi igen, haha. Sen gick vi hem och mamma kom förbi super snabbt med papper som hade kommit hem till henne från försäkringskassan om föräldrapenning och sen papper från skatteverket som vi ska fylla i blanketter om Valentinos namn o.s.v. Men men, det var det typ, ska fixa lite nu som sagt innan lillen vaknar förhoppningsvis å äter han och somnar om sen igen som han brukar så man själv kan få sig lite sömn också. :) Godnatt! <3 Föresten, nu har äntligen min kära vän Malin fått sin lilla Leah. :) Så Tino har fått en liten kompis, jag längtar tills vi kan ses alla 4 och vara ute och gå, hihi. Puss! <3 /Jennifer.



Mammas lilla skatt! <3


MYCKET uppmärksamhet till en liten person. :)

Tjenare, ni får ursäkta mig att jag varit sämst på att uppdatera men jag hoppas att ni har förståelse för det. Jag hoppas att sakta men säkert att jag kommer kunna gå tillbaka till bloggandet så småningom men nu är det mycket uppmärkamhet till en liten pojke som gäller. Igår var vi och far runt ganska mycket, det gäller att vara ute i god tid också och alltid tänka steget före känns det som. Förbereda allting dagen innan o.s.v.
Vi hade i alla fall tid 11:15 på återbesök på Huddinge sjukhus, det gick jätte bra och lillen har börjat gå upp i vikt nu så det känns skönt. Sen hjälpte barnmorskan mig lite med amningen och där inne gick det jätte bra men här hemma får jag det inte att funka och det är enormt frustrerande. Blir så ledsen när man inte kan trösta äns eget barn, men men det har inte äns gått 1 vecka och det tar väl tid att lära känna en ny människa antar jag. Men för övrigt har allting annat funkat super! Efter att vi var på återbesöket så mötte jag upp min man vid skolan, passade på att träffa Sandra och Alexzandra som kom och hälsa på mig och Tino. :) Efter en lång pratstund så gick dom vidare till sin lektion och älskling hade slutat för dagen, vi gick till bensinmacken också för det var så lite luft i hjulen på barnvagnen så vi pumpa dom sen åkte vi vidare till Mariatorget där min faster bor och min pappa var där så då fick Tino träffa moffa för första gången. Vi var där ett tag men sen blev vi rastlösa så jag, Elias och pappa gick ut och fikade på ett café. Sen var det dags för mig och min lilla familj att åka tillbaka hem till Skogås, stannade i centrum för att köpa hem mat. Elias köpte sushi och jag en kebabtallrik, hehe. ;) Handlade lite små saker inne på Ica också och ja, så såg dagen ut igår så idag har vi bara varit hemma vilket jag tror är bra för våran lilla pöjk verkar inte vara på så bra humör, typ "övertrött" humöret. :/ Trots att jag ammat honom nu 2 gånger typ så har han inte somnat och det var några timmar sen han sov sist. Aja, han kanske sover mycket ikväll då istället .. Imorgon ska vi bada honom också hade vi tänkt, Elias badade honom i måndags på sjukhuset men nu ska vi testa på här hemma. Kanske hinner skriva imorgon om hur det gick. Hoppas ni fortsätter kika in lite då och då och jag försöker så gott jag kan att klämma in ett inlägg. Ha det bra tills vidare, puss! <3 /Jennifer.



Jag har världens bästa pappa till mitt barn, jag älskar er så mycket mina fina grabbar! <3


Förlossnings berättelse.

Nu är min efterlängtade lilla prins äntligen här! Fredagen den 17/9-10 klockan 17.09 kom han till världen. Juan Valentino Perez Palma! Bråttom ut hade han också, hehe. Ska försöka göra detta så kortfattat som möjligt ..
Torsdag eftermiddag började värkarna komma igång lite smått, jag duschade för sista gången innan det var dags att bli mamma. Efter det gick jag och min stora älskling en promenad till centrum trots att jag hade ont men jag ville bara få tiden att gå. När vi kom hem var klockan så mycket som läggdags, men inte för min del. Kunde verkligen inte somna p.g.a smärtan, somnade lite lätt tillslut tidigt på morgonen, skönt med 2 timmars sömn i alla fall. Jag och min svägerska hade tänkt att gå och handla på morgonen men i samma veva som jag höll på att göra mig i ordning så tror jag att slemproppen gick (innan hade det bara kommit delar av den) den här gången var den blodig, jag ringde in till förlossningen men hon sa bara att det kan ta några dagar innan förlossningen startar. När jag pratade med henne så gick vattnet också och då sa hon att jag skulle åka in .. Jag började gråta och ända tankarna som gick i mitt huvud var: "Shit, jag är mamma snart!" jag sköljde av mig i duschen lite snabbt sen åkte vi och stannade förbi skolan för att hämta upp Elias. När vi kom in så gjorde dom ctg då dom mäter värkarna och bebis hjärtslag. Det kom in en barnmorska som skulle göra undersökning och när hon luktade på fostervattnet så tyckte hon att det inte luktade som det och då blev jag rädd och trodde att hon skulle skicka hem oss men när hon kände efter så var jag öppen redan 5 cm så då var det bara att bli inskriven.
Vi passade på att gå och handla på pressbyrån det första vi gjorde, coca cola, tuggummi, godis, tidning (kan säga att jag läste inte en ända sida) m.m. Tiden gick och jag åt också lunch medans jag fortfarande inte hade så jätte ont. Men efter lunchen började värkarna bli kraftigare och kraftigare, till slut fick jag hotpacks att ha på mage och rygg, vilket kändes skönt! Men det tog inte lång tid innan dom slutade hjälpa, barnmorskan ville att jag skulle testa lustgasen men jag var osäker och vågade inte riktigt men till slut så provade jag och aldrig igen säger jag bara! För några få sekunder så visste  jag inte äns vart jag var, så äcklig känsla .. Hur som helst, jag fick sätta mig på den där bollen för barnmorskan sa att den skulle öppna upp bäckenet lite lättare och då sa det bara pang, då satte krystvärkarna igång och det var då det gjorde som ondast. Fast tycker det är konstigt att det gjorde ont för nu när jag tänker efter så kände jag mig mest bara bajsnödig, haha. 16.55 orkade jag inte hålla mig längre då kände jag att det var dags, då fick jag äntligen börja krysta och 15 minuter efter så var han ju ute!
Finns ingen bättre känsla än när dom la upp honom på bröstet, kände liksom en varm och behaglig känsla i hela kroppen så jag ryser när jag tänker tillbaka på det. Det var absolut bästa dagen i mitt 17 åriga liv, så himla underbart! Det går inte att beskriva mer. <3 /Jennifer.



Min älskade son. <3



Tack till min stora älskling för ditt stöd! Jag älskar dig över hela mitt hjärta och tack även till svägerska som också var ett stort stöd under det hela! <3





Nu kommer jag med tråkiga klagomål igen.

Känner mig inget vidare just nu, vill bara gråta vilket jag redan gjort tidigt på morgonen, somnade 04:00 och vakna 06:15. :/ Kände mig typ febrig på något sätt inatt fast jag inte äns var varm. Vet inte om jag ska ringa till barnmorskan eller något för det känns inte normalt i alla fall. Men jag tvekar ju alltid och tänker att det är nog ingen fara. Det kanske är såhär det ska vara typ? Har inte kunnat sova inatt p.g.a smärtan i ryggen och magen, eller det gör så ont att jag inte äns fattar vart jag har ont. Ska lägga mig och försöka vila en liten stund men det hjälper inte oavsett vilken ställning jag är i så lider jag fan. Men men, skriver nog senare idag om jag pallar. Puss på er! <3 /Jennifer.

Lagom trött ..

Så det får bli ett snabbis inlägg nu, orkar inte skriva så mycket längre. Dagarna ser ju ändå likadana ut och jag försöker få dom att gå. Idag så vaknade jag först vid 08:15 och låg vaken i 45 minuter sen somna jag om och vaknade vid lunch typ av att älsklingen väckte mig, han var ledig från plugget idag så. Efter att vi hade ätit så kollade han på någon kamp sports film som inte jag orkade kolla på så jag var med min svägerska lite istället och kollade på Greys anatomy eller vad den heter? Efter det så fick det bli en lång dusch, satt vi datan några minuter sen klädde vi på oss och gick upp till centrum. Jag köpte lite naturgodis, blev sugen på det från ingenstans. Elias köpte också sina naturdiets grejer och sen så stötte vi på lite människor så vi tänkte att vi lika gärna kunde vara kvar och "chilla" ute tills träningen började. Så jag åt på grillen, satt där länge sen gick vi till ungdomsgården eller torget som det heter för alla större ungdomar, haha. Satt där typ ända fram till 19:30 och sen så var det ju 1 timmes hårdträning idag och ja, nu sitter jag här. Ska nog lägga mig tror jag för min rygg tar kål på mig .. Hejdå och godnatt! <3 /Jennifer.

Veckans mage, 39. <3





Älskade bebis, låt detta bli den sista magbilden. Vill bara ha dig här och nu lilla älsklingen, kom ut i stora vida världen bort från tryggheten i magen. Mamma och pappa finns till här för att älska dig i all evighet och ta hand om dig! Du är vårat allt, du är min lilla ögonsten. Det går inte att förklara hur mycket jag längtar efter dig! <3


I don't know what to write?

Tjing tjing, vad händer och fötter? ;) Själv händer inte så mycket, sitter och tar det lilla lugna just nu efter att ha varit ute i friska luften. Vaknade väl runt 10:30 någon gång sen gick jag in och tog en riktig lång dusch! Nästan 1 timme. Efter det åt jag frulle, vanilj yoghurt med musli och ett glas oboy till. Klockan hann bli så mycket så det var dags att gå med svägerska och hämta barnen, vi gick en promenad upp till centrum och köpte glass, cola sås och strössel sen en varsin choklad att knapra på, på vägen tillbaka. Stannade även till i en park i närheten så barnen fick springa omkring och leka av sig, så härligt att se dom så glada. :) När vi kom hem så blev det mat och sen glassen till efterätt förstås. Efter maten så lekte dom för sig själva lite medans svägerska målade om mina naglar på nytt igen, hihi. Älsklingen kom hem från skolan också så sen dess har vi typ bara slöat. Har haft förvärkar sen imorse nu eller sen jag vaknade som inte har gått över nånting, hoppas på att dom blir värre faktiskt men det tror jag inte utan jag lär väl säkert gå och ha ont såhär hela dagen för ingenting alls. :/ Måste livmodern träna sig innan? Haha, kan inte värkarna bara komma när det väl är dags? Men aja, ville bara uppdatera en liten snabbis, ni ska få bild sen på veckans mage. Går ju in i vecka 39 nu! ;D <3 /Jennifer.

Ni får ursäkta mig ..

Hej folket! Ni får ursäkta mig om det blir väldigt korta och tråkiga inlägg på senaste men jag försöker bara få dagarna att gå .. Idag är det exakt 7 dagar kvar tills det är tänkt att min lilla ängel ska ploppa ut! Längtar så mycket att jag knappt orkar tänka på det för då blir jag bara ännu mera ivrig. Därför är det ändå tur i oturen att min kära svägerska är hemma och är sjuk från jobbet, kanske inte så roligt för henne och jag hoppas att hon kryar på sig snart men vi har ändå umgåts ganska mycket nu och det har faktiskt fått dagarna att gå fortare. :)
Hon ska stanna hemma från jobbet imorgon med men klockan 13:00 ska vi hämta ungarna (min svågers barn) från skolan och hitta på nånting roligt, kanske gå till parken eller något?
Efter att jag skrev förra inlägget så vilade jag aldrig utan jag började städa lite istället, dammat av och dammsugit .. Vilade i 20 minuter sen när älsklingen kom hem istället innan vi gick till träningen och det var ju 2 timmars träning idag igen så 2 timmar av kvällen gick åt att sitta och kolla på när alla andra svettas, mohaha! Fast jag ska inte säga så mycket i och för sig, för jag svettas ju bara jag sitter ner, har börjat bli ännu varmare nu också. Vet inte om det har med graviditeten att göra men det borde det ju vara för det är ju inte så speciellt varmt ute nu. Hösten är verkligen här och bladen på träden har börjat ändra färg så jag vill bara byta ut hela min garderob egentligen. :) Ska nog göra det sakta men säkert, kan inte köpa alla kläder jag vill ha på samma gång men lite då och då ska jag göra det nu efter förlossningen, förhoppningsvis så har jag hunnit gå ner någon storlek i alla fall. Aja, ska snacka lite med Malin i lugn och ro nu på msn och sen blir det läggdags inatt somnade jag runt 01:00 by the way, inte roligt .. Vill kunna somna tidigare och vakna tidigare egentligen men vi får väl se hur det går inatt. Sov gott alla! <3 /Jennifer.

Hemma nu. :)

Tja tja, kom hem för en liten stund sen efter att ha varit i Handen/Länna. Vi skulle nämligen äta ute p.g.a att det har varit strömavbrott här idag så vi tänkte att det var enklast att göra så. :) Dom skulle egentligen stänga av elen förra veckan men dom gjorde ju aldrig det då så dom bytte dag tills idag istället .. Det blev Mc donalds för jag var sugen på det, det var ju ett tag sen sist nu. Efter det så åkte vi till City gross och handlade, första gången jag var där faktiskt. :) Dom verkar ändå ha mycket och bra saker och lite mer ordning typ. Köpte 2 par "mamma trosor" till, haha. 10:- st så varför inte passa på. ;) Men men, sen kom vi hem och åt precis en vanilj munk och vanilj muffins, hehe. Får se vad som händer sen, ska nog vila lite nu eller nåt och så tror jag om jag orkar så ska vi titta på träningen idag igen .. Skriver ikväll, puss. <3 /Jennifer.

Soon you are here my little sunshine! :) <3

Hej på er! Idag har det varit full rulle, haha. Nej men har varit ute på vift idag i alla fall. Vaknade väldigt sent, eller först vakna jag 04:30 typ och var jätte kissnödig men jag vågade inte gå på toaletten tack vare filmen igår, började inbilla mig massa saker o.s.v. Men tillslut bet jag i det sura äpplet och sprang in på toaletten fortare än kvickt. :) Sen somnade jag om när älskling gick till skolan och sov ända till 12:40. Gick upp som vanligt och åt sen frågade svägerska om jag ville följa med och handla för hon skulle köpa en ny parfym. Så vi åkte till Huddinge centrum med svärfar för han skulle göra nånting där också (har ju fortfarande inget busskort heller, känner mig helt naken utan det) jag passade på att springa in på H&M för att se om det fanns lite skönare trosor, vill ju inte använda stringtrosor i spets liksom sen när man säkert kommer blöda i dagar. Jag hittade i alla fall ett 3-pack svarta hipsters för 100:- efter det åkte vi hem igen. Satt och pratade i köket typ tills älsklingen kom hem och när vi kolla ut genom fönstret såg vi en jätte fin och nog den största regnbågen som jag någonsin sett, haha!
Sen var det dags för träning igen, älsklingen gick lite i förväg medans jag och svägerska gick upp till centrum för jag skulle köpa oparfymerat tvättmedel och sköljmedel till Tinos kläder sen köpte jag även ett paket blöjor till och våtservetter så slipper jag tänka på det sen första dagarna. Sen gick vi mot träningen, satt där i typ 1 och en halvtimme och efter det så följde vi med Elias bror på en runda för han skulle köra upp lite bensin för han ska få den nya bilen redan på onsdag. :) Ganska mysigt att sitta och åka bil på kvällen och bara snacka liksom ..
Han släppte av oss här hemma, åt 2 kvällsmackor med te och nu sitter jag här och har en tråkig sömntuta brevid mig. Nusse då, han måste vara väldigt trött. Han gick upp 05:00 imorse gick i skolan till 17:00 och sen direkt 2 timmars träning efter det så kan förstå att han slockna fort. Ska nog gå och pussa på han lite nu eller snart innan jag ska lägga mig, börjar få lite ont i magen igen också så jag hoppas jag kommer kunna somna. :/ Men men, hoppas ni alla har haft en suverän dag! :) Puss och natti natt! <3 /Jennifer.


Fika time igen! ;D

Haha, nu sitter vi här och fikar igen. Dricker te och äter rostade mackor med stekt ägg på fast den här gången så tog vi med oss våra kära datorer också. :) Det har varit en seg dag idag, efter att vi hade ätit så kollade vi på en film som heter Närkontakt den var väl sådär för min del, lite komplicerad tycker jag men den är verklighetsbaserad och såna filmer gillar ju jag! Efter det så slockna jag i 1 timme, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Vaknade av att Elias pussa på mig och prata med mig, han låg och kolla på reprisen av Idol så då kunde jag inte somna om längre, var lite kissnödig också så det var ändå dags att gå upp. Riktig skön powernap sådär en eftermiddag fick jag i alla fall. ;) Men men, börjar bli lite tröttis nu igen så ska nog gå på toa sen lägga mig i sängen .. Imorgon är det ny vecka och dags för rutiner efter en skön helg. Eller ja, mina dagar ser ju som vanligt ut ändå men imorgon ska jag passa på att städa medans Elias är in the school, hehe.
Pöss pöss. <3 /Jennifer.

Hållt mig lite sysselsatt idag i alla fall. :)

Tjing tjing på er! :) Nu har jag precis fikat med min svägerska igen, haha. Vi flyttar in i köket på kvällarna innan vi ska lägga oss typ ;) Idag har dagen gått relativt fort igen vilket är skönt för då slipper man tänka så mycket .. Elias bror med familj kom ju hit idag och vi åt lunch. Kött med pommes frites blev det, hehe. Vi kanske inte firade han riktigt idag utan det blev bara att vi åt som vanligt. Men vi kanske gör det imorgon, har ingen aning för dom ska ju till kyrkan också på eftermiddagen så vi får väl se. Känner mig mycket piggare nu än vad jag gjorde för 3 veckor sen ungefär. Hur som helst, efter att vi åt så följde vi med Elias bror till Haninge för att kolla på den nya bilen som han ska köpa eller hämta om 2 veckor. Jag och Elias började också att drömma oss bort om att skaffa bil, en mazda 6 kombi skulle inte sitta fel nu eller om några år när vi har fler barn kanske. :)
Efter det så fick vi skjuts till Farsta centrum för jag har länge velat köpa hallonbladste och testa på det, för det ska tydligen underlätta förlossningen och även hjälpa till efter och få livmodern att dra ihop sig. Sen har jag för mig att det är bra för amningen också eller vad det var .. Så jag köpte hem en påse från Hälsokraft, drack en kopp nyss med svägerska. Tyvärr har man ju ingenting att jämföra med men hoppas det funkar i alla fall! Köpte även 2 st nya dextrosol paket till förlossningen för hade redan ätit upp den förra. För sen när man väl ska in så lär jag väl bara tänka på typ coca cola och godis. Men det blev en in-ut runda i Farsta centrum sen åkte vi tillbaka till Skogås, när jag kom hem så hade klockan hunnit bli så mycket att det var dags för älsklingen att åka för dom skulle på bio. Så jag hade en liten "tjejkväll" med Jani igen. :) Fast den här gången kollade vi på Sex and the city samtidigt som hon flätade mitt hår, målade om mina naglar m.m. Ja, det är väl typ det jag har gjort idag men det tog hela dagen i alla fall. Nu ska jag fortsätta vara inne på facebook och msn bara sen lägga mig. Pussar och kramisar! <3 /Jennifer.



Haha, här är bilen som vi drömde oss bort i och jag älskade lukten av nytt läder som det stank av där inne! :)


Mmm marabou. ;D

Fick nyss en marabou schweizer nöt choklad av Elias madre. ;D Haha, det gjorde lite min morgon. Var sugen på något gott så det passade ju bra nu! :) Nu har det varit en förjävlig natt igen, men vad skulle jag förväntat mig egentligen? Fast jag har lärt mig lite hur jag ska "andas igenom" dom på nåt sätt så det känns lite bättre och mer avslappnande istället för att typ spänna hela kroppen för då gör det ännu ondare. Men men, vädret är vackert idag, NOT. Fast det rör inte mig så mycket i och för sig, tycker det är skönt när det är lite svalt ute .. Ville bara säga godmorgon just nu, har inte så mycket att skriva om tyvärr, men jag skriver sen senare då kanske det har dykt upp något roligt. Bye! <3 /Jennifer.

Buhu! :/

Buhu, jag står inte ut snart längre! :'/ Har så ont, fy fasiken säger jag bara! Det blir en härlig och underbar förlossning jag har att se fram emot antar jag! Hur länge kommer jag att ha såhär ont nu egentligen? 3 veckor till eller?! Förlåt mig, men jag är så trött och jag vågar inte äns lägga mig för jag vet att jag kommer ändå vakna upp av smärtan och sen så det här nedrans bäckenet som gör ont på samma gång också. Nej usch och fy och blä, är inte så glad just nu. Tog 2 alvedoner för 1 timme sen men dom hjälper ju INGENTING! Är det bara jag som är mesig för jag förstår inte hur jag kommer klara av när dom riktiga värkarna sätter igång? Jag kommer ju fan DÖ.
Asså det är 10 dagar kvar nu till beräknat, jag pallar verkligen inte .. Vill inte väcka Elias heller men jag tror fan att jag måste nu. Ska försöka lägga mig en liten stund i alla fall, hoppas att ni får sova så gott! <3 /Jennifer.


Bäst att passa på. ;)

Jag passar på att uppdatera nu redan för känner på mig att jag inte kommer orka sen .. Har inte gjort ett shit idag, förutom att slappa, slappa och slappa. :) Nej men jag sov ju rätt länge idag, sen åt vi lite lunch ju och sen dess har jag bara suttit framför datorn känns det som. Har inte äns ätit någon kvälls mat (ops, nu kommer Elias bli arg på mig) :$ eller jag har ju ätit 2 apelsiner men det räcker inte, så ska nog ta något att äta nu snart.
Imorgon är det lördag och vi får se om vi kanske ska till min svåger som egentligen fyller år på söndag men man vet aldrig, vi kanske firar honom imorgon? :) Hoppas att jag orkar, han bor ju ändå här i Skogås så det är ju nära och bra. Får väl se vilket humör jag är på imorgon. Men nej nu ska jag bege mig mot köket och sen har jag nämligen en date med min älskling i sovrummet. ;) Pussilipuss på er, ciao. <3 /Jennifer.

Ny design.

Nu har jag hållt på att pyssla och fixa med bloggen lite, kände att den behövde för nyas. Tänkte att den kanske kunde vara lite mörkare eftersom att det faktiskt börjar bli mörkt ute nu, lite mer höst känsla kanske, haha. Men jag ska fortsätta och se om det finns något jag kan förbättra med dom få möjligheterna jag har .. Skriver sen igen, puss puss. <3 /Jennifer.

Lugn dag.

Hello! :) Nu är jag ganska utvilad, har sovit otroligt mycket bättre inatt än dom senaste nätterna. Vaknade väl upp en gång klockan 03:00 av att jag hade lite ont och gick på toa men sen kunde jag somna om snabbt igen och sov bra fram till 10:30. :) Gjorde lite nudlar till mig och älsklingen idag igen (vi har blivit nudel torskar) men den här gången la jag i lite korvbitar också så det blev lite mer mättande. Men det går ju så himla snabbt och enkelt att göra liksom. Elias kan ju inte äta så mycket annat heller ju. :/ Han tar naturdiet shaken till frukost och middag och äter lunch i skolan men då kör han GI-metoden typ men här hemma så har han valt att äta nudlar och det är de ända han får äta med kolhydrater, hihi. Men men, idag ska jag vila tror jag. Har lite ont i bäckenet också, det knakar liksom till när jag gör konstiga rörelser .. Fast det är ju fredag och jag är sugen på lite fredagsmys, nåt gott. Kanske kan baka sen? Aja, jag får se vad som händer. Ska lägga mig en stund nu med Elias och kolla på tv.
Skriver sen! Puss och kram. <3 /Jennifer.

Dagen har gått fort. :)

Det får bli en kortis inlägg nu för är rätt så trött. Men ska försöka berätta lite snabbt vad jag gjort idag anyway. :)
Gick ju upp för dagen 06:00 imorse, tvättade ju hela förmiddagen typ och nu har jag bytt lakan i sängen så det ska bli skönt att krypa ner nyduschad i fräscha lakan. Efter jag var klar med tvätten så satt jag i köket länge länge och prata med svägerska, sen så var även Elias brorsbarn här så vi satt i köket och åt toast med gullungarna. Sen när barnen hade gått hem så gick vi in till svägerskas rum och hon gjorde ansikts behandling på mig, måla mina naglar o.s.v. sen så satt vi och prata jätte länge, sen gick vi ut i köket och satte oss igen med en varsin kopp te, haha. Sen så kom älsklingen hem från träning så vi tog en dusch och ja, nu sitter jag här redo för att sussa kudde (förhoppningsvis!). Nåja, dagen har gått hyffsat snabbt på något sätt men den har varit otroligt lång också så är helt slut i huvudet. Dags att börja sluta skriva innan det blir många stav fel eller liknande ..
Goodnight! <3 /Jennifer.

YES ÄNTLIGEN!

Yes, dom har äntligen fått in nya Ugs till din sko nu! :) Slipper jag köpa dom där för 600:-, tack Malin gumman för att du varna mig för att köpa dom på sko vision också! Så nu blir det skor att inhandlas i slutet av månaden om jag orkar det, men det borde jag ju göra. Gå runt med barnvagn i Farsta skulle nog inte sitta helt fel. ;)
Ville bara skriva det, ska till tvättstugan strax .. Förvärkarna har börjat avta nu, skönt. Men dom kommer fortfarande lite då och då, antar att det kommer bli jobbigare till kvällen speciellt nu om jag ska springa fram och tillbaka till tvätten. Men whatever, jag står ut med allt för min lilla älskling! :) /Jennifer.


Värsta natten hittils .. :/

Då var man uppe med tuppen igen då. Vill verkligen kunna somna om men det går inte .. Nu har jag haft förvärkar i ca 25 timmar som kommer och går. Ibland kommer dom med några minuters mellanrum och håller i sig bara ett par sekunder och ibland kan det gå kanske mer än en halv timme emellan men då håller dom i sig längre o.s.v. Det är verkligen inte kul och jag hoppas inte att det blir så inatt igen för det här är värsta natten hittils! Fick ju så ont den natten för några veckor sen när jag och älsklingen var på bio men då var det liksom bara en gång som jag vakna upp. Nu har jag bara lyckats sova 3 timmar och vet inte hur många gånger jag vaknat under dom med samma smärta. Visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till faktiskt. :/ Tog ju 2 alvedoner igår mot det men det hjälpte inte och jag vill inte ta det i onödan liksom. Aja, har ju lite att göra snart i alla fall. Hoppas att jag orkar men ska försöka att ta det lugnt så gott som det går. Funderar på att gå upp och äta lite frukost nu. Hej svejs så länge! <3 /Jennifer.

Det här med mat?

Så, nu har vi kollat på Idol. Den slutade för 45 minuter sen egentligen men det känns som att den slutade för 5 minuter sen, haha. :) Jag ska vara inne en liten stund till för att prata lite med Malin på msn och sen ska jag lägga mig fast jag lär väl i alla fall inte somna för äns sent inatt. Tack vare att jag gjorde precis det som jag INTE skulle göra. Somnade nämligen vid 13:00 när älsklingen kom hem (han kände sig lite hängig idag så han kom hem tidigare) och sov ända fram till 18:00 typ. Där efter stekte jag lite köttbullar med pommes frites. Brukar alltid göra pommes frites i ugnen egentligen men jag orkade inte nu när det ändå bara var jag som skulle äta det. Går mycket snabbare att steka allt på en och samma gång i så fall. :) Men men, det gick ner hur som helst bara det att jag har märkt att under hela graviditeten så har jag varit helt anti mot kött? Förut hade jag inga alls problem med att äta en stor saftig köttbit med massa bearniese sås helst. (a) Men nu blir jag jätte illamående och var tvungen att tvinga i mig köttbullarna. Eller det går bra att äta kött men i så fall med potatis sallad ska det vara för det känns för fettigt annars! Hehe, konstig man blir med mat när man är gravid. Bara för det så blev jag hungrig nu igen. Får väl ta nånting snart att mätta lilla maggen och bebben med, hihi. Hur mår ni då mina kära läsare? Har märkt att statistiken har höjts lite. :) Inte för att jag har så många besökare att skryta med, haha. Men det är ju alltid kul att någon läser ändå! Hoppas ni mår bra allesammans, ni får sova så gott. <3 /Jennifer.

¨

Finns det någon annan där ute som har tappat smak för något ni gillat innan ni blev gravida och tvärtom? I så fall, vadå för nånting? :)


Veckans mage, 38. <3





Vecka 38 nu, folk börjar tycka att min mage sjunkit lite men själv ser jag ingen större skillnad, det är väl några ynka cm i så fall. Men han kommer snart lilla gubben, det så nära nu så det inte är sant. Eller det är ju sant men det känns overkligt, haha. :)


Lite smått tidsfördriv sädär. :)

Medans man ändå sitter och väntar på sin unge och inte har så mycket att göra så kan jag göra en sånhär lista som alla andra, haha! :)

Vad heter du? Jennifer Leah Violetta Palma.
Hur gammal är du? 17 år.
Ögonfärg? Bruna, twilight ögon brukar Elias säga. (a)
Var går du i skolan? Ingen för tillfället, men gick i Sågbäckgymnasium.
Var arbetar du? Ingenstans, blir ju mamma ledig snart. :)
Var bor du? Skogås.
Hur lång är du? 163 cm, maybe?
Vad har du för hårfärg? Mörkbrunt typ.
Vad heter din favoritlärare? Hm? Christine tror jag, som jag hade i 9:an.
Har du bra betyg? Inga kommentarer ..
Tråkigaste ämnet? Historia och sånt shit.
Har du fuskat på prov? I think so. :$
När tuggade du tuggummi senast? Don't remember.
När var du på semester senast? Portugal sommaren 2009.
Vilken färg är det på din tandborste? Röd med fjärilar på, hihi.
Använder du glasögon? Nix pix.
Sminkar du dig? Inte så mycket längre.
Bor dina föräldrar ihop? Nej, det har dom inte gjort på 15 år.
Vem är bäst, mamma eller pappa? I'm daddys little girl. :) Nej, men båda.
Hur många syskon har du? 2 småsystrar och 1 lillebror.
Talar du med dina gamla vänner? Njae, rätt så dåligt med det just nu.
Hur många piercings har du? Hade i naveln och tungan, men tagit ut båda.
Hur många tatueringar? Ingen. :/
Är du singel? Nej!
Vad har du gjort idag? Sorterat tvätt, ätit, sovit, haft ganska ont. :/
Vad ska du göra imorgon? Tvätta. *suck*
Vilken låt spelar du just nu? Ingen, men Elias lyssnar på Bon Jovi - Everyday brevid mig just nu.
Vem pratade du senast i telefon med? Min kära mor.
Vem fick du senast sms från? Sandra, hihi. :)
Vem saknar du? Min family faktiskt, mamma, pappa, syskonen o.s.v.
Vad vill du ha? Min son i famnen. <3
Om jag säger David Beckham säger du? Jaha? Vad är det med han? ;D
Kim Källström? Och det är?
Vad är du rädd för? Äckliga ormar och att det ska hända något med Valentino under förlossningen.
Har du någongång tyckt att du varit för lång? Neeeeehej.
Vad är du trött på? Att vara gravid! Att inte kunna sova p.g.a ont i rygg och bäcken.
Vem schteeker bäst? -
Tycker du om listor? Ja, just nu är det helt okej. :)
Vad är det första du ska göra imorgon när du vaknat? Vet inte, gå på toaletten säkert.
Vilka stör du dig på? Människor utan respekt och gränser.
Vad ser du fram emot? Tills min son anländer. :)
Är du nära vän med den du kysste senast? Min pojkvän är mitt allt! Min bästavän, min största kärlek o.s.v. så svar, ja.
Glass eller godis? Godis tror jag.
Kallt eller varmt? Så som det är nu så är det perfekt.
Vem bråkade du senast med? Oj, kan hända att det kanske var Elias?
Vilka av motsatta könet var du senast med? Min älskling såklart! :)
Lady Gaga - Just dance eller Chris Brown - Forever? Chris Brown - Forever.
Ljust eller mörkt hår? Brunett så hett! ;)
Har du varit olyckligt kär? Don't think so.
Hockeykillar eller fotbollskillar? Kickboxningskillar! (eller ja, min kickboxningskille) ;D
Rosa eller grått? Pinky linky. :)
Har du gråtit idag? No, tack och lov.
Vad är ditt vanligaste ord du använder? Haha, om det är ett ord?
Grönt eller orange? Orange.
Har du sminkat dig idag? Nej.
Vem kan du berätta allt för? Elias och pappsen.
Första största kärleken? Elias. <3
Vilken är din favoritblogg? www.classys.blogg.se, www.singingmom.blogg.se och min egen tror jag. :)


Förvärkar, förvärkar och återigen förvärkar ..

Kände att jag behövde skriva av mig lite, sitter och har så ont just nu. Har haft det sen jag gick upp imorse på toaletten fram och tillbaka. :/ Man märker verkligen att livmodern tränar sig för fullt just nu. Som tur är så har dom inte stängt av elen än? Haha, hoppas dom inte gör det heller för jag tänkte försöka att börja städa snart och då vill jag ha musik! :) Måste göra nånting känner jag annars kommer jag somna om igen .. Jag längtar tills min älskling kommer hem, han slutar tidigt idag eller 14:10 i alla fall och så är det ingen träning så han kan vara hemma med mig och mysa hela kvällen, wihi! Jaja, jag ska väl börja ta och fixa och dona nu så jag kanske kan hoppa in i duschen och duscha varmt mot magen så kanske värken går över. Ännu en gång, jag längtar bara men det börjar pirra lite nu. Har ju inte varit ett dugg nervös men jag känner att det finns risk för att jag blir det snart. ;D Bye! <3 /Jennifer.

För en gångs skull ..

Så tänkte jag att nu när jag ändå är vaken så kan jag slänga in ett inlägg om graviditets vecka 38 som jag går in i idag, brukar ju aldrig skriva om veckorna som jag går in i utan bara slänga in magbilder, det får ni senare by the way för vi kommer inte ha någon el från 09:00 och framåt för dom ska fixa nånting med någon kabel så .. Men jag skriver sen ikväll i alla fall. Pussar! <3 /Jennifer.

Vecka 38
Barnet:

Barnet är nu fullgånget.
I flera veckor har ditt barns utveckling mest handlat om förbättringar av organens funktioner, inte någon uppbyggnad av dem. Barnets hjärna och nervsystem fungerar bättre för varje dag, men den här utvecklingen fortsätter genom barndomen och ända upp i sena tonåren.
Nu betraktas barnet som fullgånget. När är det dags att föda då? Barnet bestämmer själv när det är dags.
Forskning visar att våra gener avgör hur länge vi stannar i livmodern. Barnet har ärvt sina gener från dig och från pappan. Det finns inte mycket du kan göra åt saken, förutom att vänta.


Mamman:
Svårt att sova? (Skoja inte asså?!)
När barnets huvud eller rumpa är i läge blir det ofta lättare att andas, men du får mer tyngd på magens nedre del. Du kan känna hur det sticker till när huvudet trycker mot bäckenbotten.
Nu är det riktigt svårt att hitta en bekväm sovställning. I ärlighetens namn är det svårt att hitta en bekväm ställning om du så ligger, sitter eller står, men det är snart över.
Försök att inte bli irriterad på människor som frågar om du har gått över tiden eftersom du är så stor "Tack så mycket, det kändes fint att höra" eller varför du inte har fött än "Precis som om jag visste?". Försök att inte bry dig om detta. Gör något kul varje dag om du orkar. Gå på bio, färga ögonfransarna, gå till frisören, ta en promenad i friska luften, ät middag med dina vänner, njut av lugnet före stormen.


                                                                                                                                                            



(Bilden är googlad)


Tjockisen! :)

Jag har nyss ätit 2 rostade mackor med smör och ost, innan det åt jag en skål med yoghurt och flingor. Men jag är fortfarande jätte jätte sugen på något och hungrig! Vet inte vad jag ska ta, men ett glas oboy får det bli i alla fall spikat, hehe. :) Idag så vaknade jag som vanligt tidigt på morgonen, det känns typ som om att jag vaknar vid 03:00 där och sen halvsover mig ända fram till 06:00 och då brukar jag ligga helt vaken medans älsklingen håller på fixar sig o.s.v. Sen så kan jag inte somna om för äns vid 10:00 sådär och sen idag så vaknade jag upp 14:30, haha! Men imorgon ska jag försöka att gå upp helt och hållet när älsklingen går upp och försöka hålla igång hela dagen och pyssla med annat så man inte blir trött och då kanske jag lyckas somna tidigare på kvällen istället. :) Hur som helst, jag har mina planer, haha. En sak är säker och det är att jag ska i alla fall passa på att sortera tvätt imorgon som ska tvättas på torsdag. Efter att jag vaknat till liv idag så käkade jag lite sen duscha jag och gick upp till centrum för att göra ett hemligt ärende sen så gick jag och kollade på träningen idag igen. Idag var det mer lugn träning, dom strechade och tränade lite mer självförsvar. Aja, ska käka nu. (: Puss puss. <3 /Jennifer.

Valentino har fixerat sig nu. :)

Tjing tjing! :) Haha, jag skrev ett inlägg förut när jag kom hem från barnmorskan men tydligen så publicerades den aldrig så nu får jag väl skriva om allting. :/ Har i alla fall precis kommit hem från att ha varit med och kollat på Elias träning i över 2 timmar, innan dess så träffade jag Malin i centrum som kom till Skogås! ;D Vi var bara där typ och handlade lite inne på Ica, jag skulle bland annat köpa majs till Elias mamma som hon glömde köpa till maten hon ska göra imorgon. Sen så satte vi oss utanför vid fontänen och pratade medans massa olika folk kom och hälsa på oss o.s.v. Sen så drog hon och skulle käka och jag gick till träningen. :) Men men, det gick bra hos barnmorskan idag. Tinos hjärtslag slog 139 i minuten vilket är jätte bra, mitt blodtryck var också bra som vanligt. Har inte haft några problem alls med det under hela graviditeten. Jag följer min kurva som jag ska och jag har inte gått upp nånting nu sen jag var i vecka 28, tycker att det är väldigt konstigt med tanke på att jag äter ju som jag ska och äter t.o.m massa godis och dricker massa läsk men jag har inte lagt på mig nånting. Men Tino växer i alla fall och det är huvudsaken. Sen så gjorde vi en sammanfattning utav min graviditet och jag har upplevt den som bra och ändå ganska enkel. Det är bara nu sista tiden som det känns tungt och jobbigt. Lilla älsklingen har nu också fixerat sig! :) Inte för att jag vet om det har någon som helst betydelse men det känns ändå skönt på något sätt och nu vet jag garanterat att han inte kommer vända sig i alla fall och ligger där med huvudet neråt tills det är dags. Vi bokade en ny tid till den 20 september men innan jag gick så sa hon: "Lycka till nu med allt om vi inte hinner ses innan nästa tid" och den meningen har jag längtat lite efter på något sätt, hehe. Då vet man att det verkligen är nära och att det kan hända NÄR SOM HELST. Aja, dagen har gått fort nu tycker jag och den har varit toppen så nu ska jag ta mig något att tugga på för måste upp och röra på mig lite. Nedrans förvärkar, aj, aj, aj! Men att gå upp och röra sig lite hjälper faktiskt för mig. :) Natti natti sötisar! <3 /Jennifer.


Snabbt inlägg. (;

Shololo! :) Sitter här nyduschad för att snart dra till MVC, eller inte riktigt än .. Men om någon timme sådär. Ska ta mig något att äta tänkte jag och göra mig i ordning lite till, hihi. Ville bara uppdatera en super snabbis. Skriver när jag kommer hem! Have a wonderful day! <3 /Jennifer.



Magen stor och klumpig just nu! :) <3
(Tagen med min dåliga web cam)


Spelas just nu! :)


I'm happy! ;D

Heeeeejsan, är super glad nu för när jag logga in på bloggen så såg jag att jag har vunnit ett nattlinne från www.evasunderklader.se som www.classys.blogg.se lagt ut en tävling om! ;D Hehe, trodde aldrig att jag skulle vinna faktiskt men det här gjorde i alla fall min kväll, nu kan jag nog somna med ett leende på läpparna. :) Dagen för övrigt har varit bra. Känner mig lite bättre idag, har inte varit helt sängliggandes bara utan jag vaknade rätt så tidigt eller lagom bra tid, runt 09:00 nån gång. Var inne på datan typ hela tiden eller käkade ju lunch emellan åt sen hoppa jag in i duschen och efter det bestämde jag mig helt impulsivt att jag skulle hänga med älskling till kyrkan. Så vi åkte dit och det var nog tur att jag följde med för det blev lite känsligt där borta. :/ Lite tråkigt för jag förstår ju ingenting när dom predikar på spanska men det var i alla fall många tårar som fälldes idag. Jag ville mest följa med för jag har inte varit ute sen i onsdags och det var ändå väldigt länge sen som jag var i kyrkan så why not? Fick där emot väldigt ont efter ett tag eftersom att man sitter så länge, men har haft ganska mycket förvärkar nu sen dess också och i bilen blev jag lite orolig för då högg det till som bara den men nu har det lugnat sig ändå. Kanske man kan få sig lite skön sömn, hehe. När vi var där borta så gick jag och älskling en liten promenix till centrumet där och jag köpte lite godis och en festis så nu känner jag att halsbrännan är påväg ..
Aja, imorgon har jag äntligen tid på MVC klockan 14:00. :) Har ju lite frågor och så, så det passar ju bra nu.
Måste nog lägga mig nu strax, börjar bli lite trött och älskling ska ju upp tidigt imorgon igen för skolan så det är bäst jag lägger mig med honom, hihi. Puss och godnatt på er! <3 /Jennifer.


Här är det snygga nattlinnet som jag vann, hade typ ett liknande förut som jag fick av kära svägerska i julklapp men den gick sönder, så det passar ju jätte bra med ett nytt nu! :)

 


Vill att du ska komma nu lilla älskling. <3

Godermorgon! Haha, det här är typ tredje natten som jag drömmer om att vattnet går fast inatt var det nog som sjukast. Det kändes så himla verkligt och det konstiga var att i drömmen så var jag helt ko lugn, jag sa liksom: "Jahapp, då har vattnet gått då .. Jag ska bara göra mig i ordning lite sen drar vi" typ som om att jag har gjort det 1000 gånger förut. Jag undrar verkligen hur det kommer att bli när vattnet väl går eller när dom riktiga värkarna kommer? Kommer jag få panik? Hur kommer jag reagera o.s.v? Haha, ska försöka hålla mig inomhus ganska mycket nu sista tiden för jag vill inte att det ska gå när jag är typ i centrum eller nånting. Men jag känner verkligen att förvärkarna börjar bli starkare och starkare nu och jag börjar få mer ont i ryggen på nätterna för att det är sånt tryck ner så det strålar ju upp åt alla olika håll. Men fortfarande längtar jag som bara den, det kanske låter konstigt men jag vill ha ont! Jag vill bara få det överstökat liksom! Jag vill ha min lilla älskling i famnen.
Jag räknar ner för varje dag som går, snart 2 veckor kvar bara .. Inom 4 veckor är han här! :) Jag ler bara så fort jag tänker på det. Hehe, men men det är bara att fortsätta gå och vänta, längta och förbereda sig psykiskt och fysiskt för snart kommer dagen då våran son vill ploppa ut. Det är så nära nu ..
Idag ska jag i alla fall försöka komma ut lite och ta frisk luft tänkte jag, har inte visat mig utanför dörren sen i onsdags. Inte äns ute på balkongen har jag varit, haha. Så det kanske är dags att komma ut från det här virus rummet nu, ska öppna fönstret och vädra lite sen också. Ha det bra så länge, puss! <3 /Jennifer.

<3

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now.


På bättringsväg i alla fall.

Godmorning, eller jag har hunnit vara vaken minst 1 timme i alla fall. Gjorde lite nudlar till mig och älskling, 2 kokta ägg ville han ha och jag tog 2 stekta ägg på rostade mackor, mums. Så nu ligger jag i sängen bara och vilar .. Känner mig lite bättre idag det är bara det att jag börjar få en sånhär jobbig slem rethosta. Men jag brukar alltid få det i slutet så efter det borde jag vara frisk, jag gissar på max 2 - 3 dagar till så. :) Vad ska man hitta på idag då? Älskling ska ju gå över till grannen sen ikväll en stund eftersom att hon fyller ju år. Jag antar att det får bli en till vilo dag så jag blir helt kry för jag vill verkligen inte missa tiden hos barnmorskan på måndag. Dels ska vi göra en sammanfattning om min graviditet typ eftersom att det kanske blir sista eller näst sista gången jag hinner gå dit. Jag kanske kan passa på att skriva ner lite punkter om önskemål inför förlossningen idag också. :) Jaja, nånting hittar man väl på till slut. Är väldigt sugen på chokladbollar just nu, haha! Ska nog gå upp och göra ett glas oboy sen när jag orkar. Men aja, jag skriver sen för jag har ingenting att skriva om just nu. Slänger in låten jag lyssnar på just nu, hihi. <3 /Jennifer.



Hm? Brr .. snart är ju vintern här.

Igår så prata jag lite med kära Malin på msn och hon skrev att hon höll på kolla runt på vinter jackor och att hon helst ville ha en fjällis och då slog det mig att jag måste ju också börja tänka på det nu. Men man har ingen lust att lägga ut 6000:- på en vinterjacka som man förmodligen bara kommer använda 1 - 2 vintrar. :/ Dom är ju bra varma och sköna men ändå, det finns ju andra varma jackor också frågan är bara vilken? Förra årets jacka kan jag ju bara fet glömma, en lång svart everest, visst jag trivdes i den men den var trång redan då så det var knappt att man kunde ha tjocktröja under utan att känna sig som en slimmad falukorv. Nu kommer jag verkligen inte kunna få på mig den för kommer knappast hinna gå ner alla graviditets kilon fram till jul. Men nu har jag kollat runt lite och hittat en som jag kan tänka mig för ett bra pris också, så jag vill gärna höra eran åsikt! ;D Vad tycker ni om den här svarta adidas jackan som man kan beställa på www.junkyard.se för 1000:-?



Dock ser den inte så varm ut kanske men det står att plaggets tjocklek är betraktad som 3 på en skala från 1 - 3, där 1 motsvarar ett tunt plagg utan vaddering och 3 ett tjockt plagg vadderat med t.ex dun.


Jag ska banne mig bli frisk nu!

Tjenixen, det blev aldrig någon pommes tallrik igår, var inte riktigt sugen så nu ligger jag och väntar på den idag istället. :) Känner mig lite bättre just nu i alla fall, kan bero på att mitt nattduks bord ser ut som ett litet mini apotek? Det består utav en toarulle, näspray, vatten flaska, alvedoner, halstabletter, host medicin m.m
Till pommes tallriken ska jag göra lite vitlöks smör också, jag ska banne mig bli frisk och det är NU! :) Men men, igår gjorde jag inte annat än att vila typ, slängde in en tvätt i maskinen också för sist jag tvätta så råka jag slänga in min nya ljus gråa mjukis dress tillsammans med bara svarta kläder och istället för att mjukis dressen blev mörkare så luddade den av sig allting på alla svarta kläder. :/ Så jag blev tvungen att tvätta om allting på nytt men det gick bort som tur var. Nu ligger mjukis dressen ner packad i BB väskan .. ;D Kan vara skönt att ta på sig något enkelt och skönt efter det hela? Vad ska man ha med sig mer egentligen? Till lilla bebben har jag med mig kläder till honom såklart, filt, babyskyddet, gosedjur, napp och "mitt första år" boken. Blöjor antar jag att man får där? Sen till mig och Elias så tidningar, kortlek, bok, ombyteskläder som strumpor, underkläder, amnings BH, amningsinlägg (?), shampoo, balsam, tvål, deo o.s.v. (Olika hygien artiklar) Vad ska man mer ha med sig då? Min MVC-journal, legitimation och patient bricka är ner packad också. Men det känns hela tiden som jag glömt något, haha. Vill ju ändå vara väl för beredd, fast man ska ju inte stanna så länge men man vill ju ändå ha med sig så man klarar sig den lilla tiden man är där. Sen chips, godis, cola och annat gott gott får man väl köpa där. :)
Aja, efter att jag hade tvättat så tog jag en dusch med älsklingen för att känna mig lite fräsch åtminstone. Sen var det bara dags att lägga sig igen typ, jätte rolig dag. :/ Nu är det fredag och helg och vi är egentligen bjudna hem till grannen imorgon för hon fyller år. :) Får se om man pallar gå dit, det är ju ändå bara mitt emot, haha. Får se hur man mår imorgon. Nu ska jag i alla fall fortsätta roa mig med att spela. Ciao ciao! <3 /Jennifer. 

I love my family. <3

Snart blir vi en egen liten familj, nämligen Perez Palma. Jag älskar min son och min man, ni är grabbarna i mitt liv! Ingen kommer någonsin att kunna ta er ifrån mig, nu blir vi ett tillsammans. Jag älskar er mer och mer för varje sekund som går. Även om jag skulle dö och försvinna från er så kommer jag alltid att bära med er i mitt hjärta för att ingen kan ta ifrån mig det finaste jag har. Ingen kan ta ifrån mig den kärlek jag känner till mitt barn och till min underbara blivande make. Föralltid ska jag finnas där för er och stötta er om nånting känns svårt, föralltid ska jag finnas där och dela glädje, sorg och ilska. Ni betyder mer än allt för mig just nu och förevigt .. Jag är den lyckligaste människan på jorden. Jag har inte allt, jag har inte en massa pengar, inte en stor lyx villa, inte en massa snygga märkes kläder, ingen cool bil men jag har åtminstone en familj, en familj som jag skulle kunna skjutas för! Jag skulle kunna leva naken och fattig på gatan så länge jag har er, för det är ni som får mig att orka kämpa varje dag, det är ni som ger mig något värt att leva för. Det går verkligen inte att förklara hur glad jag är över att Gud har gett mig denna gåva. Gud kan inte ge mig allt som jag ber om och det gör mig frustrerad ibland men dom 2 sakerna jag har bett om har jag ändå fått/kommer att få. En person som älskar mig för den jag är, som jag kan dela mitt liv med och ett kärt och underbart barn. Det är dom 2 sakerna och det nöjer jag mig med. Även om jag skulle få be om vilken bön som helst så skulle jag aldrig byta ut det mot det jag har nu.
Våga aldrig någonsin lämna mig för då skulle jag seriöst gå under. Min kärlek till er Juan Valentino Perez Palma och Elias Renato Perez Moreno.




Du gör min dag. <3


Sjuklingen. :/

Riktig jävla piss natt har det varit, gjorde allt för att försöka somna men det gick verkligen inte.
Tog 2 alvedoner till och då somna jag, bums! Sen vakna jag 05:15 av väckarklockan för Elias hade tänkt gå upp och duscha men han gjorde aldrig det så jag satt vaken till 06:00 då han gick upp på riktigt ..  Som tur var så kunde jag i alla fall somna om sen när han drog till bussen och så vakna jag 12:15, skönt! Nu har jag ringt och beställt hem lite grejer som jag vill att älskling ska köpa med sig hem från centrum, haha. Bland annat vics blå halstabletter, massa choklad och en pommes frites tallrik. Fråga är om jag har tillräckligt med aptit för att äta, men det ska nog gå ner. Verkar som om att det är mycket förkylningar som går nu. :/ För första gången i mitt liv tycker jag synd om mig själv när jag är sjuk, hihi. Kanske kan bero på att man just är gravid då man blir extra känslig. Aja, ska sluta klaga nu och vänta på mina god saker! :) Skriver sen om jag pallar. Puss och krya på er om ni också är förkylda! <3 /Jennifer.


Veckans mage, 37. <3





Åh, tänk att denna kommer vara borta snart! Ska bli så skööönt men ändå lite tomt. Men jag vill ju såklart hellre ha min bebis i famnen. :) 3 veckor nu, snart ses vi Valentino. Du är så varmt välkommen!
Vi älskar dig. <3


Gjort avslut med Jollen nu.

Hej där! :) Har precis ätit nudlar vilket var skönt för jag börjar åka på en riktig förkylning nu jag också. :/ Snuvig, ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Ville verkligen inte bli sjuk nu dom sista veckorna för jag vill kunna vila mycket o.s.v. Men får hoppas att det går över snart i alla fall. Men jag vill hellre nästan bli dunder sjuk med feber och allt och att det ska gå bort direkt efter än att gå och vara lite små förkyld i flera veckor. Idag så träffade jag som sagt mina gamla kontaktpersoner, inte alla. 2 av dom var inte med men det var kul i alla fall att träffa resten, dom hämtade upp mig utanför Elias för jag var osäker på om jag skulle kunna gå idag eftersom jag haft lite svårt med det hela veckan sen i fredags. Det var tur också för sen kom jag på att mitt busskort hade gått ut igår, så nu vet jag inte hur jag ska göra? Känns som om jag inte kommer åka så mycket kommunalt nu sista tiden så det känns väldigt onödigt att lägga ut pengar på ett månadskort men jag kan ju alltid köpa terminskort och plussa på det men det kostar över 1000:-, nåja jag får väl tänka på saken. Vi åkte i alla fall till Handen och käka grekiskt där. Det fick bli kyckling spett som förra gången fast med klyftpotatis och en massa tzatziki såklart! (;
Kan tänka mig att jag har Sveriges fräschaste andedräkt nu, haha!
Stackars min älskling .. Men det är bara att "skrubba nötterna" som en personal brukade säga till oss.
Efter att vi hade ätit så skulle jag fylla i lite papper om min vistelse på behandlingshemmet, vad som varit bra/dåligt m.m. Sen så fick jag skjuts tillbaka och dom åkte vidare, däckade nästan direkt när jag kom hem och älskling var redan hemma så sen dess har jag typ bara sovit/vilat tills det blev för varmt och jag blev hungrig igen.
Jag ska lägga in bilder sen efter Livet på BB tror jag, orkar inte just nu. Har lite sammandragningar nu också som blivit lite kraftigare. <3 /Jennifer.


Underbara härliga september! ;D

Jahapp, så var det äntligen den månaden som vi alla väntat på. :) September, får se om det blir någon bebbe inom 29 dagar? Hoppas, hoppas, hoppas! Nu kan jag snart inte hålla mig längre, haha. Om 3 veckor är det liksom beräknat att han ska komma, just nu tycker jag bara att dessa 9 månader har gått otroligt snabbt. Jag minns när jag gick in i vecka 20 och det var halva tiden kvar och nu är det snart dags, kan inte fatta det riktigt! Men men, jag lägger in en ny bild på denna veckans mage lite senare för jag kom nyss ut ur duschen så jag ska klä på mig och så, för eventuellt så kommer mina gamla kontaktpersoner från behandlingshemmet till mig och vi ska käka lunch och göra ett avslut. :/ Känns lite trist kanske men man måste ju gå vidare nån gång! Skriver sen hur det har gått eller vad vi har gjort och så, haha. Puss på er! <3 /Jennifer.

RSS 2.0